Vacature apothekersassistent

Geplaatst op 5-2-2024
Vacature apothekersassistent

Wie zijn wij?

Service Apotheek Engelsbergen is een moderne apotheek in Eindhoven midden in de wijk Gestel. We werken nauw samen met de lokale huisartsen, thuiszorgorganisaties en andere zorgverleners. Professionaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn continu aan het verbeteren en aan het veranderen. We gaan deze uitdaging graag ook met jou aan! Naast het werk houden we de sfeer prettig door geregeld activiteiten te organiseren.

Wij vinden het belangrijk dat cliënten snel, vriendelijk en goed geholpen worden. Kenmerkend hiervoor zijn onze korte wachttijden en hoge patiënttevredenheid. Als apotheek besteden wij veel aandacht aan het begeleiden van de cliënt gepaard met een efficiënte werkwijze.

 

Wie ben jij?

·        Gemotiveerd en leergierig

·        Flexibel en enthousiast

·        Klantvriendelijk en pro-actief

·        Je hebt goede communicatieve vaardigheden

·        Allround gediplomeerd apothekersassistente

 

Wat bieden we jou?

Je voert zeer afwisselende werkzaamheden uit in een moderne apotheek. Je werkt samen in een hardwerkend, gezellig en enthousiast team van apothekersassistenten en ondersteunend medewerkers. Je krijgt een goede begeleiding in de inwerkperiode en alle mogelijkheden om je te ontwikkelen. Een energieke werkomgeving met leuke collega's en het allerbelangrijkste: een leuke werksfeer!

Wij hebben de intentie om een lange termijn arbeidsrelatie aan te gaan, maar we beginnen altijd met een jaarcontract. Als het van beide kanten goed klikt, wordt dit contract verlengd.

 

Kom gerust eens langs!

Ben je geïnteresseerd? We vinden het leuk als je een dagdeel mee zou willen lopen om te kijken of onze organisatie past bij jou en jij bij ons. Bel dan voor een afspraak met apothekersassistente Silvia van den Hurk 06-27172529.

 

Contactgegevens

We zien je sollicitatiebrief en CV graag tegemoet via e-mail: apotheekengelsbergen@ezorg.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeanine Simons Brekelmans, apotheker via 06-51554334.

Jouw apothekers

A.F.T. Simons Brekelmans

A.F.T. Simons Brekelmans

BIG-nummer: 79027060217

H.T. Nguyen

H.T. Nguyen

BIG-nummer: 79060645217