U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Online herhalen van medicijnen


Wilt u uw medicijnvoorraad zelf bijhouden en het aanvragen van een herhaalrecept zelf blijven doen? Dan kunt u uw medicijnen online herhalen door onderaan deze pagina het herhaalnummer van uw medicijnen én uw geboortejaar in te vullen, en deze gegevens naar ons te verzenden door te klikken op Versturen. Het herhaalnummer vindt u op het etiket op het geneesmiddeldoosje.

De volgende werkdag klaar
Na het versturen wordt uw bestelling doorgegeven en automatisch verwerkt in de computersystemen van de huisartsen en de apotheek. Na goedkeuring van de huisarts maakt de apotheek de bestelling klaar. Bestellingen die op werkdagen voor 12.00 uur worden doorgegeven kunnen op de eerstvolgende werkdag na 15.00 uur worden opgehaald bij de apotheek. Bestellingen op vrijdagmiddag en in het weekend liggen vanaf dinsdagmiddag voor u klaar.

Geen herhaalnummer?
Als er geen herhaalnummer op uw medicijndoosje staat dan kunt u contact opnemen met de huisartsassistente. Zij schrijft dan een nieuw recept uit of verwijst u door naar de oorspronkelijke voorschrijver van het recept. Het online herhalen van medicijnen kan namelijk alleen voor medicijnen die zijn voorgeschreven door de huisarts. Bepaalde pijnstillers en slaapmiddelen zijn uitgesloten van online herhalen.

Voordelen van het online herhalen op een rij:

  • Het gebruik is eenvoudig. U hoeft alleen het herhaalnummer van uw etiket en uw geboortejaar in te toetsen;
  • Het aanvragen kan 24 uur per dag en 7 dagen per week.

 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP