U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Vanaf nu uw medicatie 24/7 afhalen

 

Handig! Voortaan kunt u kunt uw medicijnen ook ophalen via onze Afhaalautomaat. Medicijnen die u al langere tijd gebruikt, zogeheten herhaalmedicatie, kunt u 24 uur per dag uit de afhaalautomaat halen. Voor een medicijn dat u voor het eerst gaat gebruiken, bellen wij u vooraf om uitleg te geven over het medicijn. Daarna leggen wij het klaar in de Afhaalautomaat. Voor geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden en grote verpakkingen , zoals medische hulpmiddelen kunt u helaas geen gebruik maken van de afhaalautomaat.

De afhaalautomaat vindt u aan de voorkant van de apotheek, dus aan de zijde van de winkelstraat, aan de rechterkant van het pand.

Voordelen van de afhaalautomaat
De automaat is veilig, eenvoudig en 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, dus ook buiten de openingstijden van de apotheek. U bepaalt zelf het gewenste moment van afhalen, zonder dat u daarvoor moet wachten in de apotheek.

Altijd controle!
Ons team is gespecialiseerd in geneesmiddelen. Heeft u vragen over uw geneesmiddelen? Wij geven u graag advies. Iedere keer als u een geneesmiddel herhaalt via ons automaat, controleren wij of het voorgeschreven middel (nog steeds) past bij uw gezondheidssituatie en samengaat met de middelen die u mogelijk al gebruikt. Waar nodig, nemen wij contact met uw arts op.

 

Hoe werkt onze afhaalautomaat?

  1.  Inschrijven
   Via het aanmeldformulier onderaan deze pagina geeft u aan dat u gebruik wilt maken van onze afhaalautomaat. Vergeet hierbij uw handtekening niet en het vinkje waarmee u toestemming geeft voor het gebruik van uw gegevens ten behoeve van uw medicatieverwerking via de afhaalautomaat

  2. . Voor medicijnen waarvoor u zelf moet betalen, hebben wij uw toestemming nodig voor een automatische incasso.

  3.  Geneesmiddelen klaarzetten
   U heeft uw medicijnen besteld via uw (huis)arts, herhaaltelefoon of onze website. Zodra wij uw herhaalrecept hebben verwerkt, plaatsen wij de geneesmiddelen in de afhaalautomaat. U ontvangt een e-mail of sms van ons, met daarin een unieke afhaalcode. Met deze afhaalcode en uw geboortedatum (dag en maand) haalt u uw geneesmiddelen uit de afhaalautomaat. Let daarbij wel op dat deze code 72 uur actief blijft. Daarna vervalt de code en worden uw medicijnen uit de Afhaalautomaat gehaald. Uw medicijnen kunt u dan ophalen in de apotheek.

  4. Geneesmiddelen ophalen uit de afhaalautomaat
   Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand heeft. Volg de instructies op het scherm van de Afhaalautomaat. Met de afhaalcode kunt u maar één keer het afhaalvak openen. Let erop dat u alle medicijnen uit het afhaalvak meeneemt, u bent hier namelijk zelf verantwoordelijk voor.
  5. Wat kan er niet via de Afhaalautomaat?
   De Afhaalautomaat is niet geschikt voor de hieronderstaande producten. Deze staan voor u klaar in de apotheek.
    • Koelkastartikelen
    • Grote verpakkingen 

  6. Aanmeldformulier
   Klik hier voor het aanmeldformulier
    U kunt het aanmeldformulier sturen naar/afgeven in uw apotheek. Uiteraard kunt u het aanmeldformulier ook mailen naar ons (let op dat deze wel van handtekening is voorzien): info@apotheekdeltaplein.nl

 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP