VACATURE APOTHEKERSASSISTENT

Geplaatst op 8-5-2024

De complete vacature is in te zien via: https://apotheekwerk.nl/vacature/service-apotheek-brusse/apothekersassistent-08-05-2024

Service Apotheek Brusse is een zelfstandige Service Apotheek in het winkelcentrum Leyweg in Den Haag. Wij hebben een nauwe samenwerking met verschillende huisartsen in de buurt. De apotheek is gelegen vlak tegenover het busstation Leyweg.

Service Apotheek Huygens Voorburg is een zelfstandige Service Apotheek in het oude centrum van Voorburg. Achter de apotheek zit een gezondheidscentrum waarmee wij een nauwe samenwerking hebben. De apotheek is gelegen op loopafstand van het station Voorburg, naast de snelweg.

Klantvriendelijkheid, farmaceutische kwaliteit en een goede werksfeer zijn zaken waar wij voor gaan. Bij beide apotheken zijn wij stap voor stap bezig met de transitie richting het leveren van meer zorg naast het standaard leveren van de medicatie. Wij werken met Apro, wat makkelijk aan te leren is. Denk je dat dit bij jou past, neem dan contact met ons op. Wij willen graag met je kennismaken!

In overleg kan er gekeken worden naar het aantal uren per apotheek.

 

Contact mag opgenomen worden met mevrouw Mirjam Goddijn, apotheker.

Een schriftelijke reactie met een motivatiebrief en cv mogen verstuurd worden naar mgoddijn@wandijn.nl of er mag telefonisch contact worden opgenomen op het nummer 06-18745682. 

Jouw apothekers

mevr. drs. E.L. Mulder

BIG-nummer: 19054136217

mevr. drs. A.N.S. Wangsawirana

BIG-nummer: 19914932417