U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Centrale Dienstapotheek Voorne Putten

 

De centrale dienstapotheek verzorgt de avond-, nacht- en weekenddiensten van de apotheken in Spijkenisse, Hellevoetsluis, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Heenvliet, Zuidland, Hoogvliet en Pernis.
Indien uw eigen apotheek is gesloten en u dringend medicijnen nodig heeft, kunt u deze verkrijgen bij de centrale dienstapotheek. 

Openingstijden centrale dienstapotheek
Na sluitingstijd van uw eigen apotheek kunt u altijd terecht bij de centrale dienstapotheek.
De centrale dienstapotheek is op werkdagen geopend vanaf 17.30 uur tot 8.00 uur de volgende ochtend. In het weekend en op feestdagen is de centrale dienstapotheek gedurende 24 uur geopend.
De centrale dienstapotheek is telefonisch bereikbaar onder het telefoonnummer: 0181 - 62 21 88 

Waar vindt u de centrale dienstapotheek
De centrale dienstapotheek is gevestigd in apotheek Hof van Putten, aan de Donaulaan 2, 3207 CA te Spijkenisse.
U vindt de centrale dienstapotheek volgens de plattegrond hieronder.

Dienstverlening 
Met een spoedrecept van een arts kunt u in de centrale dienstapotheek direct terecht. Zo ook met een spoedrecept van de tandarts of een specialist uit het ziekenhuis.
U kunt er in noodgevallen ook terecht voor vrij verkrijgbare geneesmiddelen.
Medicijnen op recepten van eerdere datum, bereiding van medicijnen (zalven etc.) of speciale bestellingen (o.a. homeopathische middelen) kunnen niet door de centrale dienstapotheek worden afgeleverd. 

Kwaliteit 
Om de kwaliteit van de geneesmiddelverstrekking te garanderen zal er door de medewerkers van de centrale dienstapotheek geïnformeerd worden naar het gebruik van mogelijke overige geneesmiddelen. Tevens zullen de medewerkers bij u informeren naar mogelijke allergische reacties en overgevoeligheden. Indien nodig krijgt U voor uw eigen apotheek een informatiebriefje mee. Uw eigen apotheek weet dan welk geneesmiddel u heeft meegekregen. Dat is wel zo veilig! 

Betaling 
Zorg dat u altijd uw geldige polisgegevens bij u heeft met daarop minimaal uw geboortedatum en het polisnummer. Dan is contante betaling in het algemeen niet nodig.
Soms wordt een geneesmiddel niet door de verzekeraar vergoed. In dat geval dient u contant af te rekenen of gebruik te maken van het pin apparaat.
Wij adviseren u om altijd uw verzekeringsbewijs en contant geld of een pinpas mee te nemen

Routebeschrijving
Centrale dienstapotheek
Donaulaan2
3207 CA Spijkenisse

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP