U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Recept herhalen

 

Sinds kort heeft apotheek Blanckenburgh een afhaalkluis.  Klik hier om u hiervoor aan te melden. 

Voor vragen over de website of de herhaalservice kunt u contact opnemen met de helpdesk via 085 743  03 80of via online@serviceapotheek.nl. Voor inhoudelijk vragen over uw medicatie kunt u contact opnemen met uw apotheek via 024 677 42 55 of info@apotheekblanckenburgh.nl. 

Vandaag voor 16.30 uur ontvangen goedgekeurde herhaalrecepten, zijn de eerst volgende werkdag na 10.30 uur af te halen bij de hoofdvestiging van apotheek Blanckenburgh.

Als u langdurig medicijnen gebruikt, heeft u periodiek een nieuwe voorraad nodig. Dit kunt u telefonisch aanvragen, of langskomen in de apotheek.
Maar, wist u dat het aanvragen van herhaalrecepten nog gemakkelijker kan?

Online herhalen
Heeft u een persoonlijke pagina (account) op onze apotheekwebsite?
Dan vraagt u vanuit uw medicatieoverzicht gemakkelijk, snel en veilig herhaalrecepten aan nadat u bent ingelogd. 

De volgende middelen kunt u altijd online herhalen:

  • Medicijnen waar geen herhaalrecept voor nodig is, zoals de anticonceptiepil, insuline- en diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden).
  • Herhaalrecepten die u al in uw bezit heeft.
  • Zelfzorgproducten die u gebruikt en bij ons bekend zijn.

Wilt u een account aanmaken? Klik dan hier.

Herhaalservice
Dit is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt Wij zorgen in overleg met uw huisarts dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen.

Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan.

Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice?  KLIK hier voor het aanmeldformulier of haal in de apotheek de folder ‘Gemak van de herhaalservice’. In deze folder staat een aanvraagformulier die u bij ons kunt inleveren. Na aanmelding nemen we contact op voor een intakegesprek. Dat kan in de apotheek zijn of telefonisch. We bekijken dan of de herhaalservice bij u past en nemen meteen uw actuele geneesmiddelengebruik en -voorraad door. Bij een positieve uitkomst spreken we af vanaf welke datum de herhaalservice van start gaat.

Aanvragen via het herhaalnummer via de receptenlijn
Bel de receptenlijn op 024-202 23 11  en u kunt met het herhaalnummer en uw geboortejaar  uw medicatie telefonisch aanvragen. Volg de instructies via de telefoon.

Aanvragen via het herhaalnummer op de website
Voer hieronder voor elk medicijn het herhaalnummer en uw geboortejaar in en druk op verstuur 

Klik hier om uw medicijnen te bestellen via de herhaalreceptenlijn.

 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP