U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Nieuw vanaf oktober

  


Uw medicijnen ophalen wanneer het u uitkomt, zonder wachttijden. Dat kan via onze afhaalkluis (Pharmaself).
Zodra uw medicijnen klaarliggen ontvangt u een gratis SMS of e-mail met uw afhaalcode. Met deze code heeft u 24 uur per dag 7 dagen per week toegang tot onze afhaalkluis om uw geneesmiddelen af te halen. 

Geneesmiddelen ophalen uit de afhaalkluis
De afhaalkluis bevindt zich aan de zijkant van de apotheek (achteraan bij de hoek naar de achterzijde). De afhaalkluis is heel gebruiksvriendelijk. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. Volg de instructies op het scherm van de afhaalkluis. Raak het beginscherm aan. Klik op “afhalen geneesmiddelen”. Toets uw afhaalcode in. Neem uw geneesmiddelen uit de kluis. De geneesmiddelen liggen een beperkte tijd in de afhaalkluis. Dit staat vermeld in de SMS/e-mail die u ontvangt. Als deze tijd is verstreken, worden uw geneesmiddelen uit de kluis gehaald en kunt u de geneesmiddelen ophalen in de apotheek tijdens onze openingstijden. 

Wat kan er niet in de afhaalkluis?

  • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden
  • Producten met een afmeting groter dan een schoenendoos (250x140x275)
  • Geneesmiddelen die betaald moeten worden. Dit kan wel als u een automatische incasso invult. De kosten worden dan voor u op rekening gezet.
  • Geneesmiddelen die u voor de eerste of tweede keer krijgt

Geneesmiddelen voor de eerste of tweede keer?
De eerste keer dat u geneesmiddelen krijgt, geven wij u mondeling extra informatie. De tweede keer dat u geneesmiddelen krijgt, vragen wij u naar uw ervaringen met het middel en beantwoorden we eventuele vragen die u nog heeft.
Wilt u deze geneesmiddelen toch via de afhaalkluis ophalen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op. Wij kunnen de informatie dan telefonisch geven en de geneesmiddelen toch voor u in afhaalkluis plaatsen.

 

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP