U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke maandag van 16.00 tot 17.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Privacy & Voorlichtingsruimte
  Wij doen er alles aan om tijdens de dagelijkse werkzaamheden uw privacy te waarborgen. Als u iets te bespreken heeft, wat om privacy vraagt, laat het ons dan weten. We hebben hiervoor een aparte ruimte tot onze beschikking
  Deze voorlichtingsruimte wordt ook gebruikt om verschillende instructies te geven over het juiste gebruik van medicijnen, bijvoorbeeld instructies over inhalatiemedicijnen en oogdruppels.

  Ook geven wij hier informatie en advies over diabetes(artikelen) en hulpmiddelen. Daarnaast kan deze ruimte gebruikt worden voor vragen over incontinentie(materialen).
  Meer informatie over de privacyregeling en uw persoonsgegevens vindt u in de folder 'Persoonsgegevens'. Deze is in de apotheek te verkrijgen.
Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP