U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke woensdag en vrijdag van 10.30 tot 12.30 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Bloeddrukmeter huren
  Heeft u echt te hoge bloeddruk of is er sprake van een grensgeval?
  Onze bloeddruk is gedurende de dag variabel en wordt beïnvloed door veel factoren. Wanneer we bij de dokter de bloeddruk laten meten is deze soms door de spanning al licht verhoogd. Het zogenaamde 'witte jas effect'. Het kan in zulke gevallen goed zijn om de bloeddruk op verschillende momenten zelf in een vertrouwde omgeving te kunnen meten. 

  Huren?
  Bij ons kunt u betrouwbare volautomatische bloeddrukmeters huren. Na een korte demonstratie in de spreekkamer van de apotheek krijgt u de meter mee, om thuis uw bloeddruk gedurende bijvoorbeeld een week te registreren. Met deze metingen kunt u naar uw arts om deze samen te bespreken.

 • Huidanalyse en advies 
  Iedere woensdagmorgen is er op afspraak gelegenheid om een gratis huidanalyse uit te laten voeren. Van uw huid wordt het vochtgehalte, elasticiteit, talgproductie en pigmentatie bepaald.
  Op basis van de gemeten resultaten krijgt u een eerlijk advies.

  Bel of kom langs om een afspraak te maken.

 • MBT Schoenen voor beter lopen

  Heeft u een staand beroep, vermoeide benen na een dag werken, pijnlijke knieen, rugpijn of hielspoorklachten? Probeer dan de nieuwe, meer natuurlijke manier van lopen met MBT schoenen. Kom langs om een keus te maken uit onze uitgebreide collectie, of bekijk de schoenen in onze webshop. Beter lopen doet u op MBT!

  Het ruime assortiment en de kennis van zaken die door de jaren is opgebouwd, vormen nu de kracht achter het succes van MBT-store Den Haag. De store is ingericht om op uw gemak producten te kunnen bekijken, voelen en passen. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u vragen, die u wellicht nog heeft na het lezen van de informatie in onze webshop, stellen aan een van de ervaren medewerkers.

  Klik hier voor de webshop!

 • Bedrijfsverbanddozen service
  Ook voor bedrijven, scholen of instellingen bieden wij extra service. Dit kan bijvoorbeeld een controle service zijn voor de verplichte verbanddozen. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik binnen het bedrijf, controleren wij uw verbanddozen 1-3 keer per jaar. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

  Service-mogelijkheden

  1. 1x per jaar controle en aanvulling           €   7,-
  2. 2x per jaar controle en aanvulling           € 12,-
  3. 3x per jaar controle en aanvulling           € 15,-
  4. arrangement op maat                            € op aanvraag

  De genoemde tarieven, zijn per verbanddoos controle. 
  De genoemde tarieven zijn:

  • Exclusief BTW
  • Exclusief aanvulling materialen
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP