U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Medicatie afhaalautomaat (Pharmaself)

 

Uw geneesmiddelen 24 uur per dag ophalen wanneer het u uitkomt.

Wat moet u daar voor doen?
Staat u bij de Woudenbergse Service Apotheek ingeschreven? Dan kunt u gebruik maken van de gratis Medicatie afhaalautomaat (Pharmaself) U ontvangt een gratis email of sms-bericht met de vermelding van uw afhaalcode, zodra uw medicijnen voor u klaarliggen. Met deze code heeft u 24 uur per dag toegang tot uw geneesmiddelen.

De voordelen:

  • Geen wachttijden.
  • U bepaalt wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.

Wat kan er niet in het kluisje?

  • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden.
  • Producten met afmeting groter dan een schoenendoos.
  • Geneesmiddelen die u voor de eerste of tweede keer gebruikt.

Hoe werkt onze Medicatie Afhaalautomaat (Pharmaself)?

1. Inschrijven
U vult uw gegevens in op het inschrijfformulier (deze kunt u direct afdrukken) en u tekent voor akkoord voor de  gebruikersovereenkomst en voor automatische incasso van geneesmiddelen die wij niet rechtstreeks voor u kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar. U dient er voor te zorgen dat onze apotheek altijd uw juiste emailadres of mobiele telefoonnummer heeft. Klik hier voor onze inschrijfformulier.

2. Geneesmiddelen klaarzetten
Na ontvangst van het recept worden de geneesmiddelen binnen een werkdag voor u klaargezet in de Pharmaself.

3. E-mail of  SMS-bericht
U ontvangt een e-mail of een gratis SMS-bericht dat uw geneesmiddelen opgehaald kunnen worden. In de email of het SMS-bericht wordt een afhaalcode aan u verstrekt. Een tweede email of sms wordt verzonden 24 uur voordat de eindtijd verstrijkt. Na 72 uur wordt uw geneesmiddel uit het kluisje gehaald en kunt u het in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden.

4. Geneesmiddelen ophalen uit de Pharmaself
Volg de instructies op het scherm van de Pharmaself. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt. De Pharmaself is gebruiksvriendelijk. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2018 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP