U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Voorzitter van de Osteoporose Vereniging Harrie van den Broek

"Een botbreuk na uw 50ste kan een eerste signaal zijn van osteoporose."

In Nederland leven naar schatting één miljoen mensen met osteoporose. Hiervan is zich minder dan de helft bewust! De voorzitter van de Osteoporose Vereniging pleit voor alertheid op deze aandoening bij arts en mensen met een botbreuk na hun 50e, want met de juiste maatregelen zijn ernstige klachten op latere leeftijd te voorkomen! Lees het interview!

Archief Leef!


Bent u op zoek naar een vorige uitgave van Leef! magazine? De laatste edities hebben wij voor u op een rijtje gezet! Zo kunt u online alle artikelen nog eens rustig nalezen. Klik hier.

Leef! Voordeelcheques

Profiteren van aantrekkelijke kortingen?

Gebruik de voordeelcheques uit Leef! 99 of print ze hier.

U krijgt o.a. korting op SAM Vitamine-D3 20 mcg, Vichy, SAM Cetomacrogolcrème FNA, SAMMulti Gummies, Meta Relax, SAM Vitamine-C 500, cognition focus.

Thema Botten

Denk aan uw botten!

Apotheker Jeroen van Lieshoud, Service Apotheek Vesting Service Apotheek:  “Wist u dat het geraamte van een volwassene uit ongeveer 206 botten bestaat? Onze botten zijn samen met onze spieren belangrijk bij het bewegen. Een ziekte aan het bewegingsapparaat heeft grote gevolgen voor ons leven. Osteoporose verzwakt bijvoorbeeld de botten waardoor ze snel breken. De aandoeningen reuma of COPD en het regelmatig gebruik van ontstekingsremmers kunnen ook verzwakking van uw botten tot gevolg hebben. Vermoedt u dat u osteoporose heeft? Heeft u behoefte aan advies rond het gebruik van supplementen? Loop uw Service Apotheek gerust binnen!”

Anita Witzier

'Het helpt als je als reumapatiënt open bent over de ziekte."

Naast haar succesvolle werk als presentatrice zet Anita Witzier zich al jaren in als ambassadrice voor ReumaNederland. Zelf lijdt ze al twintig jaar aan deze chronische ziekte. Hoe heeft zij die jaren met reuma ervaren? Het vraagt veel aanpassingsvermogen, ook bij de presentatie van televisieprogramma’s zijn soms aanpassingen nodig. Lees het interview!

Prijswinnaars

In iedere Leef! maakt u kans op leuke prijzen; van boeken en gadgets tot vrijkaartjes voor onvergetelijke uitstapjes. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Puzzel

Puzzel mee voor het goede doel. In 2019 gaat de meeropbrengst van de vier puzzels naar het stichting Stichting Ambulance Wens. Klik hier voor de puzzel.

Actie Leef! Magazine

Als trouwe lezer van Leef! magazine profiteert u van acties die speciaal voor u zijn samengesteld. In deze editie maakt u kans op gratis kaartjes voor de E-Bike Xperience! Kans maken? Klik hier.

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP