U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Leef! Seksualiteit en medicijnen

Leef! is het gratis magazine van Service Apotheek. Vier keer per jaar ligt er in uw Service Apotheek een nieuw nummer van dit inspirerende magazine voor u klaar. Met openhartige interviews met bekende en onbekende Nederlanders. Antwoord op uw medische vragen. Heldere, eerlijke informatie over gezondheid en geneesmiddelengebruik. Kans op gratis boeken, gadgets en onvergetelijke uitstapjes. Een puzzel waarmee u leuke prijzen kunt winnen, tips en nog veel meer...

Nieuwsgierig? Lees Leef! magazine online. 

Seksuoloog Peter Leusink

Volgens huisarts en seksuoloog Peter Leusink vinden nog veel patiënten en zorgverleners het lastig om over seksuele klachten te praten. Dat is volgens hem niet nodig. Steek gewoon van wal met uw klacht of vraag en bereid uzelf voor door uw vragen van te voren op te schrijven. Welke seksuele problemen het meeste besproken worden in de huisartspraktijk? Dan kunt u denken aan pijn bij het vrijen, erectieproblemen of geen zin hebben in seks. Vaak veroorzaakt door een (chronische) ziekte zoals diabetes, hart- en vaatziekten of prostaat- of borstkanker. Leusink: “Maar seks is meer dan alleen geslachtsgemeenschap. Het allerbelangrijkste is dat je als partners met elkaar in gesprek gaat en samen op onderzoek uitgaat om nieuwe manieren te vinden om intiem te zijn.” Lees hier het hele artikel.

Archief Leef!


Bent u op zoek naar een vorige uitgave van Leef! magazine? De laatste edities hebben wij voor u op een rijtje gezet! Zo kunt u online alle artikelen nog eens rustig nalezen. Klik hier.

Leef!-kortingsbonnen


Profiteren van aantrekkelijke kortingen? Ontdek de kortingen op de verschillende SAM-producten uit Leef! 105. Print hier de kortingsbonnen. U krijgt onder andere korting op SAM Hygiëne Handgel, SAM Magnesium, Leefit Intiem Hygiëne, Eucerin, SAM Calcium / Vitamine D3.

SAM is het Service Apotheek-huismerk.

Zorg op afstand

“Merkt u dat medicijnen uw seksualiteit beïnvloeden? Vraag hierover gerust een gesprek aan bij uw Service Apotheek.”

Serge van de Rijt, apotheker bij de Zeeuwse Apotheek.

Seksualiteit hoort, net als eten en drinken, bij het leven. Leeftijd, stress, ziekte of het gebruik van bepaalde medicijnen kunnen invloed hebben op uw seksualiteit. Maar dat betekent niet dat seks dan niet meer leuk kan zijn. In onze apotheek komt het thema vooral ter sprake bij de uitgifte van antidepressiva. Maar ook sommige bloeddrukverlagers en anticonceptiemiddelen kunnen invloed hebben op de prestatie en de beleving van seksualiteit.

Ervaart u klachten op seksueel gebied? Bespreek het met uw apotheker of huisarts. Samen zoeken we naar een oplossing. Lees er alles over in het Leef!-magazine!

Heleen van Royen

“Ik schrijf vaak over vrouwen en seks. Dat thema is zo onderbelicht.

Als schrijfster heeft Heleen van Royen al heel wat bestsellers op haar naam staan. In haar boeken komen thema’s zoals seks, liefde, relaties en het gezinsleven vaak terug. Vorig jaar schreef ze ‘Sexdagboek’ waarin ze een jaar lang haar seksleven bijhield. Ze hoopt daarmee mensen aan het denken te zetten en bewust te maken dat vrouwen ook van seks mogen en kunnen genieten. Lees het hele artikel.

Winacties

In iedere Leef! staan verschillende winacties. Daarmee maakt u kans op leuke prijzen: van boeken en gadgets tot vrijkaartjes voor bijzondere uitstapjes. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Puzzel

Puzzel mee voor het goede doel, Alzheimer Nederland. Klik hier voor de puzzel. 

Leef!-magazine


Als trouwe lezer van Leef!-magazine profiteert u van acties die speciaal voor u zijn samengesteld. In deze editie krijgt u nu € 45,- korting bij bestelling van de eerste drie maaltijdboxen. Gebruik hiervoor de kortingscode: Leef45. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2020.

Daarnaast maken ook tien lezers kans op het winnen van een maaltijdbox voor vier personen ter waarde van € 49,95!

Kans maken of meer informatie? Klik hier. 

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP