U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Gegevens over uw medicijngebruik delen
  Uw apotheek in Zoetermeer of Benthuizen heeft een volledig overzicht van uw medicijnen in de computer staan. Zij zijn verantwoordelijk voor deze gegevens. Ook kunnen zij deze gegevens delen met andere zorgverleners. Maar dat kan natuurlijk niet zomaar. Het gaat immers om vertrouwelijke gegevens. Uw privacy moet gewaarborgd blijven. Hierover gelden de volgende afspraken.

  1. Huisartsen waar u onder behandeling bent of apotheken die u bezoekt in Zoetermeer en Benthuizen kunnen de gegevens over uw medicijngebruik raadplegen. Ze kunnen daardoor in spoedgevallen snel zien welke medicijnen u al gebruikt. Hebt u hier bezwaar tegen? Maak dit dan kenbaar aan uw apotheek. U kunt ook hier het bezwaarformulier downloaden, invullen en inleveren bij uw apotheek.
  2. Andere zorgverleners kunnen de gegevens over uw medicijngebruik alleen raadplegen als u daar uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven. Denk aan een ziekenhuis of een medisch specialist.

  U kunt er op rekenen dat uw zorgverleners zorgvuldig omgaan met uw gegevens. Zij moeten zich daarom aan strenge regels houden bij het raadplegen van uw dossier. In de folder Gegevens over uw medicijngebruik delen leest u hier meer over. In die folder vindt u ook het formulier waarmee u toestemming geeft voor het delen van de gegevens over uw medicijngebruik. Vul dit formulier in en geef het aan uw apotheek.  U kunt ook toestemming geven via internet, op de website Ik geef toestemming.

  Voor meer informatie klikt u hier.         

  Apotheken Zoetermeer
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP