U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Bezorging van medicatie/hulpmiddelen

Het is momenteel veel drukker dan normaal met bezorgden van medicatie en/of hulpmiddelen en wij hebben een beperkte bezorgcapaciteit.

Als wij al bezorgafspraken met u hebben, dan blijven die voorlopig gehandhaaft zoals altijd.

Wanneer u normaal gesproken de medicatie komt halen en dat nu niet kan, willen wij u vragen zoveel mogelijk hulp van anderen hiervoor in te schakelen. Bijvoorbeeld, iemand die boodschappen voor u doet kan mogelijk ook even langs de apotheek gaan voor u. Als er iemand anders dan normaal gesproken de medicatie voor u komt halen, wilt u dat dan wel even telefonisch of per e-mail doorgeven aan ons? Dan weten wij dat daar toestemming voor is van u.

Onze bezorger voert momenteel geen betalingen uit aan de deur. U kunt in geval van betaling een formulier voor automatische incasso invullen of via internetbankieren het verschuldigde bedrag aan ons overschrijven.

Onze bezorger bezorgt contactloos, dat wil zeggen: hij hangt de medicatie in een tasje aan de deur, belt bij u aan, neemt vervolgens ruim voldoende afstand van u en wacht tot u de deur open hebt gedaan en de medicatie heeft gepakt.

Indien u medicatie door de brievenbus bezorgd wil hebben is dat ook mogelijk zolang de grootte van de verpakkingen dit toelaat. Laat ons dit aub weten via mail of telefoon.

Op deze manier proberen wij te zorgen voor zo min mogelijk risicovolle contacten, maar we kunnen dat alleen goed doen met uw medewerking. Met zijn allen zorgen we voor elkaar.

Apotheek Waterrijck

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:00 uur - 17:00 uur
di 08:00 uur - 17:00 uur
wo 08:00 uur - 17:00 uur
do 08:00 uur - 17:00 uur
vr 08:00 uur - 17:00 uur
za Gesloten
zo Gesloten

Uw apotheker(s)

Mevr. drs. C.P. Scholten-Post

BIG-nummer: 79065929817

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP