SOA zelftesten te koop

Geplaatst op 16-5-2021

Met de testen van Soapoli-online test u betrouwbaar, snel en anoniem op soa. Wilt u weten welk risico op soa u heeft gelopen en met welke soatest u zekerheid krijgt?De soa-testwijzer van Soapoli-online helpt u verder: https://www.soapoli-online.nl/soatestwijzerNadat u online de soa-testwijzer heeft doorlopen, haalt u de soatest of testen van Soapoli-online bij ons op. Anoniem. Een afspraak of vooraankondiging is niet nodig. Uit de soa-testwijzer volgt de juiste code voor uw situatie.Welke SOA testen zijn er verkrijgbaar?
CodeAfnamelocatieSoa-test9Urine (Let op alleen betrouwbaar voor mannen)   Chlamydia en gonorroe labtest 21Urine (Let op alleen betrouwbaar voor mannen)   Chlamydia, gonorroe en trichomonas labtest               


10

Keel of vagina of anus 


Chlamydia en gonorroe labtest 
22

Keel of vagina of anus 


Chlamydia, gonorroe en trichomonas labtest 

17BloedSyfilis- en HIV zelfafname labtest   


1 Urine Chlamydia
2 Keel of Vagina of Anus Chlamydia
16 Bloed HIV


* de code van de test die je graag wilt hebben kun je aan de winkelmedewerker doorgeven zodat het niet nodig is hardop te zeggen welke soort test je wilt hebben. Let op: urine testen zijn alleen geschikt voor mannen. 

Met een swab test kan de vrouw de vagina laten onderzoeken. Keel en anus kunnen ook met deze test afgenomen worden.Heb jij een SOA test nodig maar weet je nog niet exact welke SOA bij je risico hoort? 

Het is belangrijk dat je van te voren goed kijkt op Soapoli-online wat je wilt kopen. Bekijk onze SOA-testwijzer voor een gericht testadvies behorend bij jouw gelopen risico. Kom je hier niet uit neem dan contact op met de medewerkers van Soapoli-online; zij helpen jou graag verder. Medewerkers van de apotheek kunnen je niet adviseren. Hoe gaat het in zijn werk?

Je koopt de test aan de balie. Hierna kun je thuis de test afnemen en opsturen naar het gecertificeerd laboratorium van Soapoli-online. De verpleegkundigen van SOApoli-online zullen je begeleiden bij de uitslag. Indien gewenst kunnen zij via een anonieme dokter een recept verzorgen om de SOA te behandelen. De medicatie kun je in apotheek Vondelplein ophalen.Kijk voor meer informatie op www.soapoli-online.nl


Uw apotheker(s)

mevrouw  M.A.A. van Genugten, MSc

mevrouw M.A.A. van Genugten, MSc

BIG-nummer: 19915601117