U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

Bezorgservice
Kunt u niet naar de apotheek komen, bel ons en wij bezorgen uw medicijnen gratis bij u thuis. Dat geldt ook voor grote pakketten verbandmiddelen, zoals incontinentie-materiaal. Alle recepten die bij ons binnenkomen proberen we diezelfde dag nog te bezorgen.

Gratis inloopspreekuur
U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Maak een afspraak voor onze gratis inloopspreekuur.
U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek. 

Als u een gesprek wilt met de apotheker, kunt u het beste (telefonisch) een afspraak maken. Dan weet u zeker dat u hem direct kunt spreken en dat hij voldoende tijd heeft.

Medicatiebeoordeling
Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.
Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

Informatiebijeenkomst
Jaarlijks organiseren wij een informatiebijeenkomst over een bepaalde aandoening. Mocht u medicatieprofiel aansluiten bij het thema van deze bijeenkomst, dan ontvangt u van ons persoonlijk bericht.

Servicedag
Jaarlijks organiseren wij voor u een servicedag rondom een bepaald thema. Wij gaan daarbij in op het gebruik van uw medicatie en hulpmiddelen.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP