U heeft nog geen producten in uw winkelmand

De Pharmaself bij Apotheek Veldsema

Uw geneesmiddelen ophalen wanneer het u uitkomt!

Wat moet u daar voor doen?
Als u gebruik wilt maken van onze Pharmaself kunt u zich daarvoor bij ons inschrijven en dient u in het bezit te zijn van een mobiele telefoon. Op het moment dat uw medicijnen voor u klaar liggen, ontvangt u van ons een gratis SMS-bericht met de vermelding van uw afhaalcode. Met deze code heeft u 24 uur per dag 7 dagen per week toegang tot uw geneesmiddelen via de Pharmaself.

Hoe werkt onze Pharmaself?

  1. U vult uw gegevens in op het inschrijfformulier bij ons in de apotheek en u tekent voor akkoord voor de gebruikersovereenkomst. U dient er voor te zorgen dat onze apotheek altijd uw juiste mobiele telefoonnummer of emailadres heeft.
  2. Na ontvangst van het recept worden de geneesmiddelen in de regel de volgende werkdag voor u klaargezet in de Pharmaself.
  3. U ontvangt een SMS-bericht of e-mail dat uw geneesmiddelen opgehaald kunnen worden. U heeft daarvoor 3 dagen de tijd. In het bericht wordt een afhaalcode aan u verstrekt. Een tweede bericht wordt verzonden 24 uur voordat de eindtijd verstrijkt. Na 72 uur wordt uw geneesmiddel uit het kluisje gehaald en kunt u het in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden.
  4. Volg de instructies op het scherm van de Pharmaself. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand heeft. Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt. De Pharmaself is gebruiksvriendelijk. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.

Wat kan er helaas niet in het kluisje?

  • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden.
  • Producten met afmeting groter dan een schoenendoos.
  • Geneesmiddelen die u voor de eerste of tweede keer gebruikt. Deze geneesmiddelen kunt u elke werkdag tussen 8:00u en 18:00u bij ons aan de balie afhalen.

Klik hier om u zich aan te melden voor de afhaalservice Pharmaself.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP