U heeft nog geen producten in uw winkelmand

ServiLocker

 

Apotheek Ulft en het ServicePunt van Apotheek Ulft in Gendringen, hebben een ServiLocker staan. Een ServiLocker is een medicijn uitgifte automaat, waarmee uw geneesmiddelen veilig en eenvoudig door uzelf kunnen worden afgehaald zonder tussenkomst van één van onze medewerkers. U kunt hiermee 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw geneesmiddelen afhalen op het tijdstip dat u uitkomt.

Zodra uw herhaalrecept voor u klaar staat in de ServiLocker, ontvangt u een electronisch afhaal bericht per email, met daarin een afhaalcode. Vanaf dat moment ligt uw recept voor u klaar om afgehaald te worden. Dit kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week doen!

Grote verpakkingen, gekoelde producten, medicijnen die u voor het eerst krijgt of medicijnen die u meer dan 1 jaar geleden voor het laatst heeft gehad, kunt u niet afhalen via de ServiLocker. U krijgt in dat geval van ons een email om het af te halen in de apotheek of het ServicePunt.

Geïnteresseerd in deze gratis service? Vraag er naar bij onze medewerkers of vul het aanmeldingsformulier in.

Voor het product die wij niet rechtstreeks bij uw verzekeraar kunnen declareren ontvangt u een factuur. Door verzenden van dit formulier verleent u ons toestemming voor het automatisch incasseren van uw facturen. Deze worden binnen enkele weken automatisch van uw rekening afgeschreven.

Mijn gegevens

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP