U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Recept herhalen

 

U kunt herhalingen op de volgende manieren aanvragen:

1. Herhalen via deze website*
Vul hieronder het herhaalnummer en uw geboortejaar in. U kunt daarna uw medicatie kiezen. Heeft u géén herhaalnummer van medicatie die u via de huisarts krijgt, dan kunt u uw huisarts om een herhaling vragen. Bel daarvoor uw huisarts.

 

Medicatie uit uw medicijnlijst kiezen (NA INLOGGEN!). Deze optie ALLÉÉN gebruiken voor herhalingen van medicatie voorgeschreven door specialisten en niet receptplichtige medicatie (de pil, insuline, diabetes testmaterialen en zelfzorg)!
Om medicatie van de specialist te kunnen bestellen, moet u een herhaling hebben. U kunt dit zien door op het pijltje naast het medicijn te klikken. Bovenaan wordt dan het aantal beschikbare herhalingen getoond.

2. Aanvragen via een herhaalnummer*
Bel de receptenlijn op 0315 700 205 en toets uw herhaalnummer en geboortejaar in. Volg de aanwijzingen die u hoort.

3. Aanvragen via de Service Apotheek App.
Na het openen van de app, kunt u op 3 manieren herhalingen aanvragen:

a. Foto van het (herhaal)recept dat u heeft gekregen, doorsturen aan de apotheek. Let op: neem het originele recept ALTIJD mee naar de apotheek als u het medicijn komt ophalen! Zonder origineel recept kunnen wij het NIET aan u meegeven.
b. Bestel met uw herhaalnummer*. U kunt met uw herhaalnummer en geboortejaar medicatie via de app aanvragen.
c. Medicatie uit uw medicijnlijst kiezen (NA INLOGGEN!). Deze optie ALLÉÉN gebruiken voor herhalingen van medicatie voorgeschreven door specialisten en niet receptplichtige medicatie (de pil, insuline, diabetes testmaterialen en zelfzorg)!
Om medicatie van de specialist te kunnen bestellen, moet u een herhaling hebben. U kunt dit zien door op het medicijn te klikken na inloggen in de app. Bovenaan wordt dan het aantal beschikbare herhalingen getoond.

4. Herhaalrecept invulformulier
Middels het onderstaand invulformulier kunt u een herhaalrecept aanvragen bij uw apotheek. Dit kan als u al een HERHALING VAN HET GENEESMIDDEL THUIS HEEFT. Vul dan het formulier in.

5. Aanvragen via de huisarts
Kunt u niet via een van de bovenstaande manieren bestellen? Dan kunt u een herhaalrecept aanvragen via uw huisarts (als u de medicatie via uw huisarts krijgt).

Recepten die u op werkdagen voor 11.30 uur bestelt, kunt u de volgende werkdag na 14 uur ophalen bij de apotheek. 

Als u na 11.30 uur bestelt, dan moet u rekening houden met een extra werkdag.
Recepten ingesproken op vrijdag na 11.30 en in het weekend kunnen dinsdag na 14.00 uur worden opgehaald.


* U komt er voor in aanmerking, als op het etiket op uw doosje een herhaalnummer staat. Staat dit nummer er niet? Vraag in dit geval uw herhalingen nog aan via de huisarts zoals u gewend was.
 
Maakt u gebruik van onze automatische herhaalservice (proactief herhalen), waarbij wij uw medicatie automatisch klaar maken als het bijna op is? Dan hoeft u onderstaande alleen te doorlopen voor medicatie die wij niet automatisch leveren of voor medicatie van de specialist.

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP