U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

Service Apotheek 't Veer is een zelfstandige apotheek waar gemak, service en een persoonlijke benadering van de klant centraal staan. Binnen Service Apotheek 't Veer werken wij nauw samen met uw huisarts en bieden wij een aantal unieke services. 
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke donderdag van 14.00 tot 16.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Kluisjessysteem
  24/7 uw geneesmiddelen ophalen via ons kluisjessysteem.
  Service Apotheek 't Veer maakt gebruik van zogenaamde medicijnkluisjes. Wanneer u aangeeft dat u uw geneesmiddelen via het kluisje wilt ophalen, kunt u elke dag, 24 uur per dag bij ons terecht om uw geneesmiddelen af te halen. Voor meer informatie en om u hiervoor aan te melden, vraag er dan naar in de apotheek.
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP