U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Elektronische inzage in uw gegevens? Uw online persoonlijk dossier!

Wist u dat u vanaf 1 juli 2020 wettelijk* recht heeft op elektronische inzage en afschrift van uw medisch dossier? Hieronder staat uitgelegd hoe dit bij onze apotheek voor u geregeld is. Direct een persoonlijk dossier aanmaken? Klik hier

Controle over uw medicijnen

Uw Service Apotheek houdt voor u een medisch dossier bij. Dit dossier bevat informatie over uw persoonlijke gegevens, welke medicijnen u heeft ontvangen en andere informatie die mogelijk relevant is voor de veiligheid van uw medicijnen.

U heeft bij uw Service Apotheek inzage in uw gegevens met behulp van een online persoonlijk dossier via onze website of onze app. Naast inzage biedt een persoonlijk dossier u ook controle, omdat het u de mogelijkheid geeft om wijzigingen of onjuistheden aan uw apotheek door te geven of bestellingen te doen.

De voordelen van uw online persoonlijk dossier op een rij:

  • Online uw medicijnen bestellen.
  • Eenvoudig wijzigingen of onjuistheden doorgeven.
  • Betrouwbare informatie over uw medicijnen.
  • Toegang tot de handige webshop voor medicijnen zonder recept.
  • Gebruiksinstructies en filmpjes (zoals de Kijksluiter).

Heeft u een smartphone? Dan kunt u ook gebruik maken van de handige Service Apotheek-app. Daarmee heeft u alle informatie altijd bij de hand. Gaat u op pad en wilt u uw medicijnen niet vergeten? Gebruik dan de app voor het instellen van een inname-herinnering!

Wat doet uw apotheker met uw gegevens?

Wij bewaren alle gegevens volgens de AVG-richtlijnen. Daarnaast heeft uw apotheker een belangrijke controlefunctie voor uw veiligheid. Wijzigt u uw medicijnen, dan krijgt uw apotheker een bericht. Indien nodig zorgt uw apotheker dan voor de afstemming met u en uw huisarts.

Het dossier aanmaken:

Voor het aanmaken van uw persoonlijk dossier klikt u op deze link en kunt u uzelf registreren met behulp van uw DigiD. Dat is de snelste manier.

Wilt u altijd kunnen inloggen, waar u ook bent? Download dan de Service Apotheek-app en gebruik dezelfde inloggegevens als voor het online persoonlijk dossier. Dan heeft u alles in één keer geregeld!

Let op: Vanwege privacy redenen kan er maximaal één dossier per e-mailadres aangemaakt worden.

Komt u er niet uit?

Neem gerust contact op! Bijvoorbeeld als u vragen heeft of als u moeite heeft met het aanmaken van het dossier. Dan helpen wij u hierbij, uw legitimatiebewijs is dan nodig om het gereed te maken. Heeft u van tevoren de app al geïnstalleerd? Dan demonstreren we meteen waar u alles kunt vinden. Wij staan voor u klaar!

* Wet aanvullende bepalingen verwerking persoonsgegevens in de zorg

Service Apotheek Trigoon

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:30 uur - 17:30 uur
di 08:30 uur - 17:30 uur
wo 08:30 uur - 17:30 uur
do 08:30 uur - 17:30 uur
vr 08:30 uur - 17:30 uur
za Gesloten
zo Gesloten

Uw apotheker(s)

A.P. Vishnudatt-Soekhlal

BIG-nummer: 29047236117

T.C. Vinke

BIG-nummer: 19926561617

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP