U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  De medicijnen kunnen worden opgehaald door de patiënt of een vertegenwoordiger of dezelfde dag worden thuisbezorgd. De bezorgservice is alleen voor mensen die door de klachten aan huis gebonden zijn en niemand hebben om de medicijnen op te halen in de apotheek. Grote dozen, zoals onderleggers en dergelijke, kunnen altijd zondermeer thuisbezorgd worden. 

  Het bezorggebied van de apotheek omvat de postcodes 2316, 2317 en 2318. Het bezorgtijdstip is tussen half 3 en half 7.
  Als u gebruik wilt maken van onze bezorgservice, dan kunt u contact opnemen met de apotheek. Onze apotheek voldoet aan alle eisen die aan het bezorgen van geneesmiddelen worden gesteld.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke donderdag van 10.00 tot 11.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.
  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Actueel medicatie overzicht

  Een overzicht van alle medicijnen die u gebruikt. Dit overzicht is gratis. U kunt dan makkelijk laten zien wat u precies gebruikt als u naar een specialist moet of naar het ziekenhuis of naar een vervangende arts in het weekend. Om het overzicht actueel te houden, is het belangrijk dat alle wijzigingen in het medicijngebruik altijd direct worden doorgegeven aan de apotheek.

 • Medicijnpaspoort
  Een overzicht van alle medicijnen die worden gebruikt ten behoeve van een buitenlandse reis. Hier staat een meertalige toelichting op en de medicijnnamen worden zo weergegeven dat zorgverleners in het buitenland begrijpen waar het om gaat. Een medicijnpaspoort is gratis.

 • Diverse andere hulpmiddelen
  De apotheek heeft een groot aantal hulpmiddelen die het medicijngebruik kunnen vergemakkelijken (tabletsplitter, tablettendoor-drukker, oogdruppelhulpmiddel, enzovoort). Vraag naar de mogelijkheden.

 • Diabetes Services
  Voor een persoonlijk gesprek met de apotheker kunt u altijd een afspraak maken. Tijdens het gesprek kunt u al uw vragen over uw medicatie stellen. Omdat wij persoonlijke begeleiding belangrijk vinden, zullen wij u regelmatig vragen naar uw ervaring met de medicijnen en eventuele hulpmiddelen, zoals een bloedsuikermeter, lancetten en pennaalden. Het is belangrijk dat u hier tevreden over bent en dat u de medicatie goed kunt innemen en de hulpmiddelen goed kunt gebruiken. Als dat niet zo is, loopt u het risico op ongewenste bloedsuikerwaarden.

 • Astma/COPD service
  De eerste keer dat iemand een inhalatiemiddel gaat gebruiken geeft de apotheek een inhalatie instructie. De apothekersassistent legt uit hoe het medicijn werkt en hoe de inhalator moet worden gebruikt. Soms kan een extra hulpmiddel helpen om beter te inhaleren.

  Ook als iemand al jaren inhalatiemedicijnen gebruikt, kan een  inhalatiecontrole  worden aangevraagd. Het  advies is om  dit een keer per jaar te doen. 

  Omdat wij persoonlijke begeleiding belangrijk vinden, zullen wij u regelmatig vragen naar uw ervaring met de inhalator en inhalatiemiddelen. Het is belangrijk dat u hier tevreden over bent en dat u de inhalator goed kunt gebruiken. Als dat niet zo is, kan het middel immers niet goed werken en blijft u onnodig klachten houden. Als u beter een ander inhalator kunt gebruiken, zal de apotheker der arts bellen om dit te bespreken.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP