U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Vichy en La Roche Posay

 

De apotheek heeft een uitgebreid assortiment Vichy en La Roche Posay producten.

Vichy
Vichy biedt specifieke producten voor ieder persoon en ieder huidtype, passend bij het leven van de moderne vrouw en man. De producten houden rekening met factoren als het milieu, uv-stralen, klimaat, leefwijze, voeding, stress, e.d. Voor een mooie en gezonde huid moet je zorgen. Of de huid nu gevoelig, droog of onzuiver is. 

Ongeacht leeftijd en leefwijze. Al decennia lang is Vichy toonaangevend op het gebied van huidverzorging. De Vichy-producten worden gecreëerd op basis van het thermale bronwater uit Vichy en gefabriceerd in samenwerking met dermatologen, gynaecologen, apothekers, allergiespecialisten, voedingsdeskundigen, sportartsen, fysiotherapeuten en psychologen.

La Roche Posay
De huidverzorgingsproducten van La Roche Posay worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen. In veel gevallen zijn ze een goede aanvulling op de therapie van de dermatoloog.
Bij de ontwikkeling van La Roche Posay producten zijn klinische studies belangrijk. Uitgangspunt hierbij is dat huidverzorging een goede werkzaamheid heeft bij de alle huidtypes en tegelijkertijd een optimale tolerantie heeft bij alle huidtypes, zelfs de gevoelige.

Ineke is als medewerker van Apotheek Tot hulp der menschheid, de adviseur voor Vichy en La Roche Posay producten. Bij elk huidtype en huidprobleem, zal zij u advies op maat geven.

 

 

 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP