U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Merenwijk herhaalservice (MHS)

 

Voor Wie?
Voor de patiënten van (bijna) alle huisartsen in Leiden die staan ingeschreven bij Apotheek ’t Joppe of Apotheek Tot hulp der menschheid.

Wat is het?
Wanneer u meerdere geneesmiddelen gebruikt is het soms lastig om alle medicijnen op tijd te herhalen. Vaak lopen de medicijnen niet gelijk en bestaat de kans dat u misgrijpt. Met de herhaalservice is dit verleden tijd!

Voordat u deel gaat nemen aan de herhaalservice telt u thuis het aantal tabletten van de medicijnen die u gebruikt. U kunt dit noteren op het formulier onderaan de pagina. U levert vervolgens dit formulier in bij de apotheek. De apotheek zal uw medicijnen bij een herhaalverzoek aanvullen zodat alle geneesmiddelen tegelijk op zijn. 

Het vervolg
De apotheek vraagt voor u de herhaalrecepten aan bij de huisarts. Uw geneesmiddelen worden klaargemaakt en klaar voordat uw geneesmiddelen op zijn. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat u misgrijpt!

Wat zijn de voordelen voor u: 
-    U bent geen tijd meer kwijt met het aanvragen van uw medicatie.
-    U heeft altijd voldoende geneesmiddelen in huis, maar ook niet teveel.
-    De apotheek kan uw medicatie klaarmaken op een rustig tijdstip. Zo blijft er meer tijd over om u te woord te  staan aan de balie als het druk is.
-    De apotheek heeft tijd om met de huisarts te overleggen over de optimale therapie. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke behandeling. 

Afhalen
Als uw medicatie klaarstaat om te worden opgehaald, sturen wij u een sms- of emailbericht. Geef uw 06-nummer en/of emailadres door aan de apotheek om van deze service gebruik te maken.

Wilt u gebruik maken van de Merenwijk herhaalservice? Vul dan dit formulier in. 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP