U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Medicatie Afhaalautomaat

 

Staat u bij Apotheek't Kalf ingeschreven? Dan kunt u gebruik maken van de gratis Medicatie Afhaalautomaat. In deze automaat kunt u 24 uur per dag uw herhaalmedicatie afhalen, nadat u deze heeft aangevraagd. Staat u nog niet ingeschreven in onze apotheek? Dan kunt u zich eerst inschrijven in de apotheek (via de link) en daarna het onderstaande formulier invullen.

Wat is het?

Medicatie die u al langere tijd gebruikt, kunt u 24 uur per dag ophalen bij Apotheek 't Kalf via de Medicatie Afhaalautomaat. Hierin kunnen wij uw medicatie klaarleggen zodra u uw herhaalrecepten heeft aangevraagd.
Medicatie die u voor de eerste keer gaat gebruiken kunt u alleen in de apotheek zelf afhalen. Ook koelkastartikelen en zeer volumineuze artikelen kunnen niet in de automaat.

Hoe werkt het?

Zodra u uw recept heeft aangevraagd, wordt het door de apotheek klaargemaakt en voor u klaargelegd in de automaat. U ontvangt dan een e-mail met het bericht dat u het kunt ophalen en een 6-cijferige code. Deze code kunt u eenvoudig intoetsen op de automaat, waarna de medicatie door de automaat wordt uitgegeven.
Zodra u het bericht heeft ontvangen, heeft u 7 dagen de tijd om uw medicijnen op te halen. 24 uur voor het verstrijken van deze 7 dagen krijgt u nog een tweede e-mail om u te herinneren aan het ophalen van uw medicatie.

Hoe schrijft u zich in?

  1. U vult hieronder uw gegevens in.
  2. Klik op verzenden gegevens.

Mijn gegevens

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP