U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Leef!

Leef! is het gratis magazine van Service Apotheek. Vier keer per jaar ligt er in uw Service Apotheek een nieuw nummer van dit inspirerende magazine voor u klaar. Met openhartige interviews met bekende en onbekende Nederlanders. Antwoord op uw medische vragen. Heldere, eerlijke informatie over gezondheid en geneesmiddelengebruik. Kans op gratis boeken, gadgets en onvergetelijke uitstapjes. Een puzzel waarmee u leuke prijzen kunt winnen, tips en nog veel meer...

Nieuwsgierig? Lees Leef! magazine online

Corona en medicijnen

Het thema van Leef! 104 is luchtwegen. Omdat informatie over corona in dit thema niet mag ontbreken, hebben we een speciale bijlage gemaakt over corona en medicijnen. Weet u bijvoorbeeld wat waar is over roken en corona? Ook zijn er twee experts aan het woord: prof. dr. Kees Kramers internist en hoogleraar medicatieveiligheid en dr. Ka Chun Cheung apotheker en manager van het Geneesmiddel Informatie Centrum beantwoorden vijf belangrijke vragen over corona. Lees de bijlage. 

Longarts Hans in ’t Veen

Longarts Hans in ’t Veen van het Franciscus Gasthuis & Vlietland in Rotterdam

 “Astma en COPD worden niet altijd herkend. Mensen zijn gewend aan de kortademigheid en komen slechts bij verergering bij de huisarts. Die schrijft een antibioticakuur en/of corticosteroïden voor. Wanneer de klachten steeds terugkomen, is dat vaak een signaal dat er meer aan de hand is."

Longarts Hans in ’t Veen vertelt over de longziekten astma en COPD. "Bij astma en COPD kunnen klachten sluimerend aanwezig zijn. Er kan ook een longaanval optreden. Dan verergeren de klachten zoals hoesten of benauwdheid plotseling.” Een longarts of huisarts kan de juiste behandeling bepalen om longaanvallen of erger zoveel mogelijk te voorkomen. Maar ook juist gebruik van medicijnen is belangrijk, de apotheker laat zien hoe de inhalator werkt en probeert deze samen met de patiënt uit. Lees het hele artikel.

Archief Leef!


Bent u op zoek naar een vorige uitgave van Leef! magazine? De laatste edities hebben wij voor u op een rijtje gezet! Zo kunt u online alle artikelen nog eens rustig nalezen. Klik hier.

Leef!-kortingsbonnen

Profiteren van aantrekkelijke kortingen?

Ontdek de kortingen op de verschillende SAM producten uit Leef! 104. Gebruik de kortingsbonnen of print ze hier. U krijgt o.a. korting op SAM Levomentholgel, SAM Visolie, SAM Vitamine-B complex forte en Magnesium.

Thema Luchtwegen

Hulp bij luchtwegklachten. Wat een opluchting!

Karen Oude Luttikhuis, apotheker bij Goorse Service Apotheek:

Elke dag komt er in de apotheek wel iemand voor het eerst een inhalatiemedicijn ophalen. Het juiste gebruik ervan is een hele opgave! Hoe we iemand daarbij ondersteunen? We nemen diegene even apart in de spreekkamer om alles goed door te spreken en voor te doen. En nu het lente is, komt alles in bloei. Een mooie periode, maar voor sommige mensen ook wel vervelend, vanwege hooikoortsklachten. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Naast het advies in de apotheek, bieden wij ook online begeleiding speciaal voor mensen met astma en/of COPD: SARA. Lees het in Leef!-magazine! Lees het in LEEF! magazine

Hein Vergeer

Fit blijven en zo gezond mogelijk oud worden.

Oud-schaatser Hein Vergeer behoort tot de beste Nederlandse schaatsers aller tijden. Bij het allround schaatsen werd hij vijfmaal Nederlands Kampioen, tweemaal Europees Kampioen en tweemaal Wereldkampioen. Vanwege een blessure ging het bergafwaarts en in 1988 moest hij noodgedwongen zijn schaatsloopbaan beëindigen. Inmiddels heeft hij een carrière in de sportsales en marketing. We spraken met hem over carrière, zijn drijfveren en ambities.

Winacties

In iedere Leef! staan verschillende winacties. Daarmee maakt u kans op leuke prijzen: van boeken en gadgets tot vrijkaartjes voor bijzondere uitstapjes. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Puzzel

Krijgt u geen genoeg van Leef!? Bekijk de speciale editie: Leef! Zomerpuzzels. Een online boekje met (prijs)puzzels, tips voor alle thuisblijvers en een checklist voor uw reis- en huisapotheek. Leuk voor thuis, op vakantie en zo uit je printer gerold. Klik hier. 

Leef!-magazine


Als trouwe lezer van Leef!-magazine profiteert u van acties die speciaal voor u zijn samengesteld. In deze editie krijgt u nu 15% korting bij bestelling van de ‘Ogreen Clean Machine’. Voer de vouchercode ‘VITALLIFE’ in bij het afronden van uw bestelling. Deze actie is geldig tot woensdag 1 juli 2020. 
Daarnaast maken ook 15 lezers kans op het winnen van een 'Ogreen Champ' met plantenvoeding weg, t.w.v. van € 18,-. 

Kans maken of meer informatie? Klik hier. 

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP