Nooit meer recepten aanvragen? Herhaalservice!

Geplaatst op 27-1-2021
Nooit meer recepten aanvragen? Herhaalservice!

Voor wie?

Voor alle cliënten met 1 of meer medicijnen die voor een lange periode worden gebruikt.

Wat is het?

Wanneer u 1 of meerdere geneesmiddelen langdurig gebruikt is het soms lastig om de medicijnen op tijd te herhalen. Ook kan het zijn dat de medicijnen niet gelijk lopen en bestaat de kans dat u zonder medicijnen komt te staan.

Gebruikt u veel medicijnen, bent u aan de pil of heeft u een chronische ziekte? Met de herhaalservice vragen wij bij uw huisarts of specialist herhaalrecepten aan en maken wij uw medicijnen een week voordat ze op zijn klaar. Ook chronisch gebruik van inhalatoren of crèmes mag in deze service meegenomen worden.

Zijn er tussentijds wijzigingen in uw geneesmiddelen? Dan kunt u deze altijd aan ons doorgeven zodat wij het voor u aanpassen.

 

Bezorging

Bent u niet in staat om de geneesmiddelen af te halen in de apotheek, dan bezorgen wij deze kosteloos bij u thuis. Wij vragen u alleen van deze mogelijkheid gebruik te maken als u aan huis gebonden bent en echt niet in staat bent de medicatie af te halen. Zo kunnen wij deze service blijven aanbieden aan mensen die minder mobiel zijn. Zijn er tussentijds wijzigingen in uw geneesmiddelen? Dan zullen wij dit telefonisch met u doornemen.

 

Afhalen

Wanneer u de geneesmiddelen komt afhalen krijgt u weer een briefje mee met de datum van de volgende levering. 

Wilt u gebruik maken van de herhaalservice? 

dan kunt u dit aanvragen aan de balie, ons mailen ( apotheekspoorwijk@shg.nl ), ons bellen op: 070 305 20 88, of het formulier invullen op de onderstaande link:

aanmeldformulier

 

Jouw apothekers

Dhr. B. Sulaiman MSc

BIG-nummer: 79928298417

Dhr. A.G. Kalpoe MSc

BIG-nummer: 49922544417