U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 75 jaar en gebruikt u meer dan tien medicijnen naast elkaar? Dan komt u in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts. Ook als u onder de 75 jaar ben en/of minder dan tien middelen gebruikt, mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen als u vragen of zorgen heeft.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Online dossier en Service Apotheek app
  Met de gratis Service Apotheek-app beheert u eenvoudig uw persoonlijke medicijndossier. Zo heeft u overal en altijd een overzicht van uw medicijnen en kunt u zelf veranderingen doorgeven. Ook kunt u via uw account chronische medicijnen bij ons bestellen. Hierdoor kunnen we u optimaal ondersteunen bij het gebruik van uw medicijnen. Het actueel houden van uw medicijndossier heeft vele voordelen en draagt bij aan veiliger medicijngebruik.

  Ook kunt u zelf informatie over uw medicijnen opzoeken en filmpjes van Kijksluiter bekijken. U kunt de app gebruiken, maar als u geen smartphone heeft ook gewoon via onze website op uw online dossier kijken.
 • Medicatierol
  Gebruikt u meerdere geneesmiddelen? En hebt u soms moeite om alles uit elkaar te houden? Of vergeet u wel eens een tablet? Dan is de medicatierol misschien iets voor u. Met dit systeem worden uw geneesmiddelen overzichtelijk verpakt. Zo weet u zeker dat u de juiste geneesmiddelen gebruikt en op het juiste moment. Bovendien is het tijdbesparend. Per vastgestelde periode ontvangt u van uw apotheek een medicatierol. Dit is een 'rol' van aan elkaar gehechte zakjes. Op ieder zakje staat aangegeven welke geneesmiddelen het bevat, hoe deze eruitzien en wanneer u deze moet innemen. Op elk innamemoment scheurt u een zakje van de rol en kunt u uw geneesmiddelen gebruiken. Zo gebruikt u precies wat u nodig hebt. Op dit moment wordt de Medicatierol al door tienduizenden mensen in Nederland gebruikt.

  Wellicht is een medicijnrol iets voor u. Vraag in de apotheek vrijblijvend naar de mogelijkheden.
 • Vervoer geneesmiddelen op reis
  Neem uw geneesmiddelen mee in uw handbagage. Zo hebt u uw geneesmiddelen in noodgevallen bij de hand en het voorkomt problemen bij het kwijtraken van de bagage. Voor geneesmiddelen (bijv. insuline) die koel bewaard moeten worden, zijn bij ons speciale koeltasjes verkrijgbaar.

  U kunt bij ons ook altijd een actueel medicatie-overzicht opvragen voor de douane of uw arts.


 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP