U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elk donderdag van 10.00 tot 11.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Gratis kluisjes
  Handig: uw medicijnen ophalen wanneer het u uitkomt, zonder wachttijden. Dat kan via onze afhaalkluis. Een gratis service van onze apotheek.
  Aanmelden of meer informatie? Laat het ons weten. Wij helpen u graag.

 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Medicatierol (tip!)
  Wij kunnen uw medicijnen leveren zoals u dat wilt. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze gratis medicatierol. De medicatierol houdt in dat u uw medicijnen per week of per 4 weken in aparte zakjes geleverd krijgt. Hiermee houdt u het overzicht, bespaart u veel tijd met het sorteren en uitzoeken van uw medicijnen en is de kans dat op vergissingen (verkeerde medicijn of medicijn vergeten in te nemen) zeer klein. Handig, zeker als u veel verschillende medicijnen gebruikt.

 • Kwalitatief hoogwaardig assortiment
  Wij leveren alleen kwalitatief hoogwaardige medicijnen, medicijnen waarvan de werkzaamheid, veiligheid en kwaliteit wetenschappelijk is aangetoond. In ons assortiment hebben wij uitsluitend geneesmiddelen met de in Nederland gebruikelijke naam. Bij nieuwe geneesmiddelen is dat de Nederlandse merknaam, bij geneesmiddelen die al lang in Nederland voorgeschreven worden is dat de stofnaam. Ons voorkeursmerk is Sandoz.

 • Geneesmiddelbegeleiding
  Bij het verstrekken van medicijnen proberen wij u zo goed mogelijk uit te leggen hoe u de medicijnen het beste kunt gebruiken, wat u van de medicijnen mag verwachten en welke bijwerkingen er kunnen optreden. Wij geven bij het verstrekken van medicijnen een extra bijsluiter op A4-formaat mee. Deze is goed leesbaar en geschreven in begrijpelijke taal. Als u vragen heeft over medicijnen laat het ons weten. Wij beantwoorden uw vragen graag in de apotheek, aan de telefoon of per e-mail. Ook komen wij bij u thuis als u dat wilt.

 • Geneesmiddelveiligheid
  Elk recept wordt zorgvuldig door de apothekersassistente en de apotheker gecontroleerd. Hierbij wordt gelet op het juiste geneesmiddel, de juiste sterkte, de juiste dosering en of het nieuwe medicijn veilig samen met uw andere medicijnen gebruikt kan worden. Indien nodig overleggen wij met u en/of uw arts.

 • Medicijnconsult
  U kunt een gratis medicijnconsult aanvragen. Dat is een persoonlijk gesprek met de apotheker over uw medicijngebruik. In het gesprek worden vaak vragen gesteld zoals: "Moet ik nu echt al die medicijnen wel gebruiken?" , "Het lukt me niet goed om de medicijnen in te nemen. Heeft u nog een advies?" , "Ik heb veel last van hoofdpijn. Zou dat een bijwerking van mijn medicijnen kunnen zijn?".

 • Huisbezoek
  Indien u niet zelf naar de apotheek kunt komen, kan de apotheker ook bij u thuis komen voor een gesprek.

 • Uitgebreid folderassortiment
  In de apotheek is een zeer uitgebreid folderassortiment aanwezig. Als u informatie over een bepaald onderwerp zoekt, laat het ons weten. Wij kunnen snel en eenvoudig zien of we een folder of andere informatiebron voor u in huis hebben.
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP