U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is elke donderdag van 09.00 tot 10.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking kom

 • Vakantie huisarts 
  Is uw huisarts op vakantie en u heeft uw medicijnen weer nodig? Geen probleem! Met de huisartsen in de buurt hebben we de afspraak dat we u uw chronische medicatie voor een maand mogen meegeven. Dus bestel uw medicatie via de web-site of via herhaalreceptenlijn 010 461 04 04.

 • Gaat u op vakantie?
  Als u op vakantie gaat, is het handig om een medicijnpaspoort mee te nemen. Hierop staan uw gegevens en de medicijnen die u gebruikt. Zo kunt u laten zien dat het uw medicijnen zijn. Ook als er iets gebeurt, kunnen artsen in het buitenland of natuurlijk in Nederland zien wat u gebruikt. Maar ook als u geen geneesmiddelen gebruikt, kan de apotheek u van dienst zijn met een advies. De apotheek kan voor u een reisapotheek samenstellen, die is toegespitst op het gebied waar u heen gaat.
  Klik hier voor een reisadvies per land.

 • Retourmedicatie
  Heeft u medicatie die u niet meer gebruikt of verlopen is, dan kunt u deze bij ons inleveren. Wij zorgen ervoor dat deze medicatie op de juiste wijze vernietigd wordt. 
  Let op:
 • graag u privacy gegevens , dus het etiket uit doosjes halen.
 • losse spuiten en/of naalden in een naaldencontainer aan bieden.
 • brengt u de medicatie terug omdat u er niet tegen kunt? Meld dit dan aan één van onze medewerkers, zodat wij het in de computer kunnen verwerken.
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP