U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Afhaalkluis

 

Medicijnen afhaalservice 
24 uur per dag uw medicatie afhalen via onze afhaalkluis

Wat moet u daar voor  doen?

Als u gebruik wilt maken van onze afhaalkluis kunt u zich inschrijven bij onze apotheek en dient u in het bezit te zijn van een mailadres of mobiele telefoon. U ontvangt een gratis mail of sms-bericht met de vermelding van uw afhaalcode, zodra uw medicijnen voor u klaarliggen. Met deze code heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicijnen. De voordelen:

  • Geen wachttijden.
  • U bepaalt wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.

Wat kan er niet in het kluisje?

  • Medicijnen die in de koelkast bewaard moeten worden.
  • Producten met afmeting groter dan een schoenendoos (bv incontinentiemateriaal).
  • Medicijnen die u voor de eerste of tweede keer gebruikt.

Deze medicijnen kunt u binnen onze reguliere openingstijden bij de balie afhalen.

Hoe werkt  onze afhaalkluis?

1. Inschrijven
U schrijft u in via het inschrijfformulier. U dient er voor te zorgen dat onze apotheek altijd uw juiste mobiele telefoonnummer heeft.

2. Medicijnen klaarzetten
Na verwerken van het recept worden de medicijnen de volgende werkdag voor u klaargezet in de afhaalkluis. Als u gebruik maakt van onze herhaalservice kan deze medicatie ook in de kluis worden geplaats.

3. Afhaalcode via mail of  SMS-bericht
U ontvangt een gratis mail SMS-bericht dat uw medicijnen opgehaald kunnen worden. In de mail of het SMS-bericht wordt een afhaalcode aan u verstrekt. Een tweede bericht wordt verzonden 24 uur voordat de eindtijd verstrijkt. Na 72 uur wordt uw medicijnen uit het kluisje gehaald en kunt u het in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden.

4. Medicijnen ophalen uit de afhaalkluis
Volg de instructies op het scherm van de afhaalkluis. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. Let op: U kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw medicijnen uit het kluisje pakt.

De afhaalkluis is gebruiksvriendelijk. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.

Medicatiebegeleiding

Mocht u na het halen van uw medicatie uit onze uitgifteautomaat nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw apotheker is met zijn team gespecialiseerd in medicijnen. Met alle vragen over uw medicijnen kunt u bij ons terecht. Zoals: welke soorten medicijnen zijn er, hoe werken ze, hoe gebruikt u ze, wat zijn de bijwerkingen, enzovoort. Daarnaast controleren wij iedere keer als u een nieuw medicijn komt halen of het voorgeschreven medicijn past bij uw gezondheidssituatie en wel samengaat met de medicijnen die u eventueel al gebruikt. Waar nodig, nemen wij contact met uw arts op.

 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP