U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over onsIn onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  Wij hebben geen vaste inloopspreekuur. U kunt iedere dag voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker(s) en assistenten.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Receptenbus
  Mocht het erg druk zijn en/of u heeft geen tijd om te wachten, dan kunt u uw recept in de receptenbus doen. Als u het recept in een envelop doet, wilt u dan erop vermelden of u het recept komt halen of dat u het wilt laten bezorgen. Let op dat uw persoonlijke gegevens op het recept staan: Naam, adres, geboortedatum en uw telefoonnummer voor eventuele vragen.

 • Incontinentie-advies
  Bij ons kunt u tevens terecht voor een goed advies als u last heeft van incontinentie. Hiervoor hebben wij een aparte ruimte waar u geheel privé met een van onze assistentes kunt spreken.

 • Medicijnkluisservice
  Apotheek Lakke is nu een servicepunt van Service Apotheek Savalle geworden. Servicepunt Lakke is geopend voor het inleveren en afhalen van (herhaal)recepten en wel op maandag t/m vrijdag ’s ochtends tussen 9.00-11.00 uur. Daarnaast is het mogelijk 24uur per dag recepten af te halen via medicijnkluisjes.
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP