U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Coronavirus: welke voorzorgsmaatregelen neemt uw apotheek?

Coronavirus: welke voorzorgsmaatregelen neemt uw apotheek?

Coronavirus: welke voorzorgsmaatregelen neemt uw apotheek?

In verband met het coronavirus vragen wij u vriendelijk om, voor uw en onze veiligheid, de volgende maatregelen in acht te nemen bij contact met of een bezoek aan de apotheek.

Indien u last heeft van (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn of kortademigheid, verzoeken wij u om NIET in de apotheek te komen. Laat uw geneesmiddelen dan ophalen door iemand anders of maak gebruik van onze afhaalautomaat, de PharmaSelf. Het inschrijfformulier kunt u hier vinden.

Voorzorgsmaatregelen

 • Wij willen u vragen achter de binnenste schuifdeuren te blijven wachten.
 • Onze medewerkers volgen ten alle tijden de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Wij vragen u deze richtlijnen ook in acht te nemen.
 • Onze medewerkers desinfecteren veel aangeraakte oppervlakten meerdere keren per dag, zoals deurklinken, volgnummersysteem apparaat, pinautomaat, stoelen, balies.
 • Onze medewerkers wassen frequent de handen.
 • Wij willen u vragen een gepaste afstand aan te houden tussen elkaar. Een gepaste afstand is minstens 1,5 meter, bij voorkeur houdt u twee meter afstand.

Betalingen in de apotheek

 • Onze medewerkers stimuleren contactloos betalen en pinbetalingen. Kunt u niet anders dan contant betalen, dan verzoeken wij u het geld op de balie neer te leggen. Onze medewerker zal het wisselgeld ook terugleggen op de balie en niet in de hand geven. Op deze manier wordt lichamelijk contact vermeden.

Papieren recepten

 • U kunt een recept direct naar ons laten sturen door de voorschrijver.
 • Heeft u een papieren recept? Deel deze dan met ons VOOR u naar de apotheek komt. Zo hebben we meer tijd om dit recept te verwerken en hoeft u minder tijd in de apotheek door te brengen. Via onze apotheek app of e-mail kunt u dit recept aanbieden. Vermeldt dan ook uw 06-nummer en e-mail adres, dan krijgt u een bericht als uw recept klaar is. Het originele recept dient u in de apotheek in te leveren.

Bezorging

 • Onze bezorger zal bij u aanbellen bij een bezorging. De bezorger zal het pakketje voor de deur neerzetten en afstand nemen. Als de deur niet opengedaan wordt, zal de bezorger het pakket mee terugnemen en een bericht achterlaten. U kunt dan contact opnemen met de apotheek of iemand dit pakket laten ophalen in de apotheek.

Levertermijnen

 • Wij hanteren de normale aflevertermijnen en hoeveelheden van voorgeschreven medicijnen. Op dit moment is er geen noodzaak dat u een grotere voorraad (meer dan 3 maanden) van uw medicijnen in huis heeft.
 • U kunt maximaal drie doosjes paracetamol krijgen om de kans op toekomstige tekorten te verminderen en zodat we dit ook nog later kunnen leveren aan klanten die het echt nodig hebben.

Contact met de apotheek:

 • Heeft u een vraag dat niet urgent is, stel deze dan per e-mail, zodat wij uw vraag op een voor ons passend moment kunnen beantwoorden.

Meer informatie over het coronavirus op apotheek.nl en op RIVM.nl.

Apotheek Houtwijk

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:30 uur - 17:30 uur
di 08:30 uur - 17:30 uur
wo 08:30 uur - 17:30 uur
do 08:30 uur - 17:30 uur
vr 08:30 uur - 17:30 uur
za Gesloten
zo Gesloten

Bijzonderheden

 • I.v.m. het Coronavirus zijn wij tussen 12.30 en 13.30 uur gesloten, zodat we o.a. alles kunnen ontsmetten.
 • Ook zijn we tussen 10.00-11.00 uur en 15.30-16.30 uur telefonisch niet bereikbaar om ons team iets meer rust te gunnen om beter en geconcentreerder door te kunnen werken.
 • Telefonisch bereikbaar van 9.15 - 12.30 uur en van 14.00 - 17.30 uur

Uw apotheker(s)

M. Sobha

BIG-nummer: 19048800417

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP