U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Apotheek Rokkeveen Oost test patiëntenportaal MijnGezondheid.net en MedGemak app.

U bent van uw Service Apotheek al gewend dat u op de website verschillende dingen online kunt regelen. Vanaf februari 2019 bieden we u daarvoor een extra patiëntenportaal aan: MijnGezondheid.net (MGn). Bij dit patiëntenportaal hoort ook een app voor uw mobiele telefoon, MedGemak. Deze app biedt u de mogelijkheid om waar en wanneer het u uitkomt uw zaken met de apotheek te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van medicatie, via een beveiligde verbinding vragen stellen aan uw apotheker en het doorgeven van wijzigingen.


Wij bieden MGn en MedGemak aan als extra mogelijkheid, naast de Service Apotheek website, waarop u mogelijk al een persoonlijk dossier heeft. Voor de aanvraag van herhaalmedicatie willen we de module van MGn gaan gebruiken in plaats van die van Service Apotheek. Ook het beveiligd berichten uitwisselen tussen u en de apotheek loopt makkelijker via MGn dan via de Service Apotheek website.


De andere functies die op de Service Apotheek website voor u beschikbaar zijn, zoals een webshop en een aantal Service Apotheek zorgprogramma’s, kunt u naast MGn blijven gebruiken. Wij willen uiteindelijk de 2 webportalen samenvoegen, zodat u voor al het online contact met uw apotheek op één plek kunt inloggen. Omdat het tijd kost om dit mogelijk te maken, gebruiken we voorlopig beide portalen naast elkaar.


Om MGn en MedGemak te kunnen gebruiken, moet u zich eerst aanmelden met Digid met SMS functie. Hoe u dat doet, leest u op home.mijngezondheid.net Daar vindt u ook andere praktische informatie over MGn en MedGemak.

Apotheek Rokkeveen-Oost

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:00 uur - 18:00 uur
di 08:00 uur - 18:00 uur
wo 08:00 uur - 18:00 uur
do 08:00 uur - 18:00 uur
vr 08:00 uur - 18:00 uur

Uw apotheker(s)

J.C.C. van der Linde, BIGnr: 79031231517

J.C.C. van der Linde, BIGnr: 79031231517

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP