U heeft nog geen producten in uw winkelmand

24-uurs afhaalservice

 

Midden 2012 hebben alle apotheken in Ede kluisjes geïntroduceerd als extra ophaalservice voor patiënten. Bij kluisjes is de mogelijkheid om zowel binnen- als buiten openingstijd de medicatie op te halen. U hoeft dan niet meer te wachten totdat u aan de beurt bent aan de balie.

Hoe werkt het kluisjessysteem?

  • Stap 1: ontvangst recept

Wanneer de apotheek uw recept ontvangt, worden het geneesmiddel klaargemaakt. Als het recept voor 12.00 bij de apotheek is wordt de medicatie de volgende werkdag na 11.00 in een kluisje gedaan. U ontvangt daarna een email met uw kluisnummer en een pincode. Met deze pincode kunt u tijdens of na openingstijd uw medicijnen afhalen.

  • Stap 2: toegang tot apotheek

Als u na openingstijd komt, kunt u met de pincode die u per mail ontvangen heeft ook de buitendeur openen. Naast de buitendeur vindt u namelijk een zwart toetsenbord. Voer daar uw pincode in. De deur gaat dan open en u kunt de sluis betreden.

  • Stap 3: medicijnen meenemen

Voer bij de kluisjeswand eerst het kluisnummer in dat in uw mail staat en druk op OK. Voer vervolgens de pincode in (dit is dezelfde code als voor de buitendeur). U kunt nu uw kluisje openen en de medicijnen eruit pakken. Doe het kluisdeurtje weer goed dicht. Met een druk op de knop naast de buitendeur maakt u de deur open en kunt u de apotheek weer verlaten.

Klik hier om u aan te melden.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP