U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Herhaalservice

Wat is de herhaalservice?
De herhaalservice is een gratis dienst waarbij u voor (een deel van) uw chronische gebruikte medicatie geen herhaalrecepten meer hoeft aan te vragen. Het is bedoeld voor medicijnen die u op een vast tijdstip dagelijks of wekelijks moet gebruiken, niet voor medicijnen die zonodig gebruikt worden. De huisarts en apotheek zorgen hierbij samen voor uw herhaalmedicatie. De apotheek houdt bij wanneer uw medicijnen op zijn. Dan vraagt de apotheek een recept voor u aan. Na goedkeuring van de huisarts zet de apotheek ze voor u klaar. U krijgt per email een bericht wanneer de medicijnen klaar staan. De medicijnen kunnen op deze datum opgehaald, in het kluisje gezet of desgewenst thuis bezorgd worden.

Voordelen van de herhaalservice:

  • Geen recepten meer aanvragen   U hoeft er niet meer om te denken om herhaalrecepten te bestellen die onder de herhaalservice vallen, want dat doen wij voor u!
  • Automatisch aanvullen van de medicatie Wij houden uw geneesmiddelenvoorraad met de computer automatisch voor u bij, zodat deze steeds op tijd wordt bijbesteld.
  • Minder vaak naar de apotheek    Uw medicatie is zodanig geregeld zodat u deze allemaal eens per 3 maanden krijgt en u niet apart voor verschillende medicijnen naar de apotheek hoeft.

 Wat verwachten wij van u?
Hoeft u niets te doen? Nee. Om alles goed te laten verlopen is het heel belangrijk dat u ons helpt het geneesmiddel gebruik actueel te houden.  Het is daarom van groot belang dat u de apotheek op de hoogte brengt wanneer:

  • Er iets verandert aan het geneesmiddelengebruik
  • Een geneesmiddel door een huisarts of specialist gestopt wordt
     

Aanmelden?
Wilt u gebruik maken van de herhaalservice? U kunt dan informatie in de apotheek vragen of u kunt onderstaand formulier invullen en meteen verzenden.

Bij het invullen van het formulier is het naast het invullen van uw persoonlijke gegevens van belang om uw huidige voorraad aan chronische gebruikte geneesmiddelen te tellen. Vergeet niet om ook de datum van tellen te vermelden in het formulier. Bv.

Geneesmiddel                      Sterkte                   Gebruik                                 Hoeveel nog in huis           Opmerkingen

Paracetamol                         500mg                   3 x daags 2 tabl.                  45 tabl                                  geteld 27-10-15

Na het verzenden wordt de aanvraag in behandeling genomen. Eenmalig zal dan indien nodig de medicatie aangevuld worden zodat deze allemaal op dezelfde datum.op zijn. Een apotheker(sassistente) neemt vervolgens contact met u op bij om verdere afspraken te maken en vanaf welke datum de herhaalservice van start gaat.

Op dit moment is de optie “bezorging” in dit formulier beschikbaar. De apotheek heeft geen mogelijkheid voor standaard bezorging. Wilt u hier gebruik van maken, dan raden we u aan om met ons te overleggen wat de mogelijkheden zijn. In de loop van 2020 zal het formulier worden aangepast.

Klik hier om naar het formulier te gaan
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP