U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Medicijnen afhaalservice


Bent u niet in de gelegenheid uw medicatie binnen onze openingstijden af te halen of wilt u niet in de apotheek wachten op uw medicatie? Wij beschikken over afhaalkluisjes! De afhaalkluisjes bevinden zich in de Albert Heijn (Julianastraat 37) in Rhoon. U kunt binnen de openingstijden van Albert Heijn (ma-do en zat 8-20 uur, vrij 8-21 uur en zondag 12-17 uur) uw medicatie afhalen via onze afhaalkluis.

Wat moet u daar voor  doen?

Als u gebruik wilt maken van onze afhaalkluis kunt u zich inschrijven bij onze apotheek en dient u in het bezit te zijn van een mobiele telefoon. U ontvangt een gratis sms-bericht met de vermelding van uw afhaalcode, zodra uw medicijnen voor u klaarliggen. Met deze code heeft u toegang tot uw geneesmiddelen. De voordelen:

  • Geen wachttijden.
  • U bepaalt wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.

Wilt u eenmalig gebruik maken van de afhaalkluis, dan kunnen wij dat ook voor u regelen.

Wat kan er niet in het kluisje?

  • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden.
  • Producten met afmeting groter dan een schoenendoos (bv incontinentiemateriaal).

Hoe werkt  onze afhaalkluis?

1. Inschrijven
U vult uw gegevens in op het inschrijfformulier in de apotheek en u tekent voor akkoord voor de gebruikersovereenkomst. U dient er voor te zorgen dat onze apotheek altijd uwjuiste mobiele telefoonnummer heeft.

2. Geneesmiddelen klaarzetten
Na verwerken van het recept wordt chronische medicatie de volgende werkdag voor u klaargezet in de afhaalkluis. Wanneer u een recept heeft die dezelfde dag afgeleverd moet worden, dan zullen wij daarvoor zorgen. Als u gebruik maakt van onze herhaalservice kan deze medicatie ook in de kluis worden geplaatst.

3. Afhaalcode SMS-bericht
U ontvangt een gratis SMS-bericht dat uw geneesmiddelen opgehaald kunnen worden. In het SMS-bericht wordt een afhaalcode aan u verstrekt. Een tweede bericht wordt verzonden 24 uur voordat de eindtijd verstrijkt. Na 72 uur wordt uw geneesmiddel uit het kluisje gehaald en kunt u het in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden. 

4. Geneesmiddelen ophalen uit de afhaalkluis
Volg de instructies op het scherm van de afhaalkluis. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. Let op: U kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt.De afhaalkluis is gebruiksvriendelijk. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP