U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke maandag en vrijdag van 08.30 tot 11.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

 • Incontinentie spreekuur
  Elke maandagochtend is er tevens incontinentie spreekuur. Er is dan altijd een gespecialiseerde assistente aanwezig die u (telefonisch)  kan helpen met als uw vragen.

 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Voorlichtingsbijeenkomst
  Naast de service dag organiseert de apotheek jaarlijks een voorlichtingsavond. Het onderwerp wordt deze website, en de voorlichtings schermen in de apotheek bekend gemaakt, zodra gepland.

 • Servicedag
  Jaarlijks organiseert de apotheek een aantal service dagen.
  In het voorjaar:
    • een inloopdag waarop voor risico patiënten hun cholesterol kunnen laten meten
    • en een bloedglucoe metercontrole dag voor diabeten
In het najaar een inloopdag, waarop mensen hun bloedsuiker kunnen laten meten.De exacte data worden via deze website, en de voorlichtings schermen in de apotheek bekend gemaakt, zodra gepland. Voor de metercontrole dagen ontvangt u een persoonlijke uitnodiging.
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP