U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Nieuw artikel

Nieuw artikel

Zoals in het hele land geldt: heeft u last van (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of kortademigheid, blijf binnen. Kom in dat geval ook NIET in de apotheek. Wij bieden u volop services om ervoor te zorgen dat u niet naar de apotheek hoeft te komen.

Wij willen contactmomenten zoveel mogelijk vermijden om het personeel gezond te houden, zodat de apotheek open kan blijven.
De volgende oplossingen hebben wij voor u paraat:

 • Uw (herhaal)medicatie leveren wij zoveel mogelijk af via onze afhaalautomaat:
  • We hebben een afhaalautomaat bij apotheek het Raan en apotheek Raalte
  • Maakt u al gebruik van de afhaalautomaat? Dan ontvangt u het welbekende afhaalbericht met de pincode waarmee u de automaat kunt openen.
  • Maakt u nog geen gebruik van de automaat? Dan registreren wij u graag hiervoor. Wij bellen u dan voor de registratie voor extra gegevens (e-mailadres). U kunt uzelf hier ook al voor inschrijven door ons een mailtje te sturen naar info@avsraalte.nl, vermeld hierbij uw naam, 06-nummer en geboortedatum.

 

 • Maak een online persoonlijk dossier aan via onze website op:  https://mijnaccount.serviceapotheek.nl/raalte/customer/account/create/
  • Gebruik uw DigiD-account van de rijksoverheid om u te registreren. Let op: gebruik hiervoor de knop ‘registreren’ en niet ‘inloggen met DigiD’. Heeft u uw online persoonlijk dossier aangemaakt? Installeer vervolgens de Service Apotheek-app. U kunt met dezelfde inloggegevens inloggen in de app. Als u bij ons een online persoonlijk dossier heeft, geeft u eenvoudiger recepten door en bestelt u makkelijk medicijnen. Dan hoeft u daarvoor niet meer naar de apotheek te komen of te bellen.

Komt u naar de apotheek, volg dan alstublieft onze voorschriften:

 • Houd gepaste afstand van de baliemedewerkers en bezoekers, op advies van het RIVM is dit ongeveer 1,5 meter.
 • Leun niet op de balie en raak zo min mogelijk dingen aan.
 • Betaal met de pin of contactloos.

De maatregelen die wij zelf nemen in ons eigen handelen.

Wij hebben een aantal maatregelen genomen om besmetting te voorkomen en uw toegang tot medicijnen en zelfzorgproducten te kunnen blijven verzekeren.

 • Wij desinfecteren oppervlakten die veel worden aangeraakt meerdere keren per dag. Denk hierbij aan deurklinken, het volgnummersysteem- apparaat, de display van de afhaalautomaat, de pinautomaat, stoelen en balies.
 • Bezorgen van medicijnen: onze bezorgers houden een paar meter afstand bij het afleveren van medicijnen. Bij voorkeur leveren we nu uw medicijnen in een brievenbus.

Hamsteren niet nodig

 • Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot medicijnen, dit geldt ook voor zelfzorgproducten zoals paracetamol en vitaminesupplementen. Daarom beperken wij de uitgifte van paracetamol tot 1 doosje per patiënt. Dit om te voorkomen dat er voor anderen een tekort ontstaat.
 • Wij hanteren de normale aflevertermijnen en hoeveelheden van uw voorgeschreven medicijnen. Heeft u nog voor meer dan een maand aan medicijnen thuis, dan leveren we geen extra medicatie. Op dit moment is er geen noodzaak dat u een grotere voorraad van uw medicijnen in huis heeft.
 • Mondkapjes en desinfecterende middelen zijn niet meer beschikbaar.

Het kan soms langer duren dat uw herhaalmedicatie voor u klaar staat vanwege de drukte.
Wij danken u voor uw begrip. Samen komen we er wel doorheen.

 

Apotheek Raalte

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:30 uur - 17:30 uur
di 08:30 uur - 17:30 uur
wo 08:30 uur - 17:30 uur
do 08:30 uur - 17:30 uur
vr 08:30 uur - 17:30 uur
za 09:00 uur - 12:00 uur
zo Gesloten

Bijzonderheden

 • Vanwege het Coronavirus zijn we niet meer voor spoed geopend in het weekend en op feestdagen. Hiervoor kunt u terecht bij de Dienstapotheek Salland gevestigd in het Deventer Ziekenhuis.

Uw apotheker(s)

Francien Lamers-Paalhaar

Francien Lamers-Paalhaar

BIG-nummer: 09912679117

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP