U heeft nog geen producten in uw winkelmand

ServiLocker 24/7


Uw medicijnen afhalen zonder wachttijd, 24 uur per dag 7 dagen per week! Lukt het niet om binnen de openingstijden van de apotheek uw medicatie af te halen? 
Dan is de ServiLocker de oplossing voor u!

Hoe werkt het?
Wij ontvangen een recept voor u. Als u een middel voor de 1e  keer gaat gebruiken, bellen wij u vooraf even op om e.e.a. met u door te spreken. U ontvangt dit middel in principe dezelfde dag in de Servilocker. Medicatie die u al vaker heeft gebruikt ontvangt u een dag later in de Servilocker. Als het pakket medicatie te groot is of als er koelkastprodukten bij zitten krijgt u een afhaalcode om het binnen in de apotheek op te halen.Zodra de medicijnen in de ServiLocker zijn geplaatst, ontvangt u een email en/of SMS met daarin een afhaalcode. Met behulp van deze afhaalcode en uw geboortedag en maand kunt u de ServiLocker openen. Wanneer er meerdere pakjes voor u klaar staan, gaan er met dezelfde afhaalcode meerdere vakjes na elkaar open. Op de Servilocker hangt een gebruiksaanwijzing. Wij adviseren u om deze precies op te volgen. Zie ook bijgaand filmpje over de Servilocker.

Aanmelden?
U kunt zich aanmelden voor de ServiLocker door een mail te sturen aan info@parkapotheekelst.nl met vermelding van uw naam, geboortedatum, email adres en 06-nummer. 
Voor elk gezinslid hebben wij deze gegevens nodig.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP