U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. 
  De apotheker, dhr G.J. van de Graaf houdt een vaste spreekuur op donderdag van 16:00u tot 17:00u. Buiten deze tijden maken we graag even een afspraak voor u.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Afhaalautomaat 24uur/dag
  De apotheek beschikt over een afhaalautomaat. U kunt uw medicatie of andere producten gedurende 24 uur per dag ophalen. het enige dat u nodig hebt is een mobiele telefoon. 
  Neem contact op met de apotheek voor meer informatie over deze gratis service van de apotheek.

 • Aparte spreekkamer
  Soms wilt u wat vragen aan de apotheker of een van de assistentes, maar niet iedereen hoeft mee te luisteren. We hebben een aparte ruimte om die gesprekken persoonlijk met u te voeren. 
  Vraagt u gerust om een privé-gesprek. 

 • Geneesmiddelenpaspoort
  Als u in het buitenland plotseling medicijnen nodig heeft, is een geneesmiddelenpaspoort een plezierig hulpmiddel. Hierin staan al uw geneesmiddelen genoemd, met het gebruik én met de naam van de stof. Die stofnaam kent men in ieder land. Bovendien is het paspoort een bewijsdocument aan de grens.

  Wij maken voor u gratis zo'n geneesmiddelenpaspoort klaar. Als u er een wilt hebben, vraagt u er dan om, uiterlijk een dag of twee voordat u vertrekt.
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP