U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 75 jaar en gebruikt u meer dan tien medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.
  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Afhaalpunt
  Zijn onze openingstijden niet ruim genoeg? Maak dan gebruik van de openingstijden van de Jumbo. Zie: https://www.serviceapotheek.nl/oostermoer/herhaalservice/afhaalpunt-oostermoer

 • Herhaalservice
  Gebruikt u meerdere geneesmiddelen voor een langere tijd? Dan is onze herhaalservice een handige oplossing! Wij houden in overleg met uw arts bij wanneer u nieuwe geneesmiddelen nodig heeft.
  U ontvangt per e-mail een bericht dat u uw geneesmiddelen kunt komen ophalen.

 • Online herhalen
  Voor de medicijnen die u minder structureel gebruikt, is een herhaling aanvragen via een online dossier, of onze Service Apotheek App het makkelijkst. Zie: https://www.serviceapotheek.nl/oostermoer/herhaalservice

 • Spreekkamer voor privacy
  Hebt u een keer behoefte aan meer privacy en wilt u een van onze medewerkers onder vier ogen spreken? Vraag dan om een gesprek in onze spreekkamer.

 • Hulpmiddelen
  Als de verpakking voor u lastig is, denken we graag mee over een geschikt hulpmiddel, als een tablettensplitter, tabletdoordrukker, of hulpmiddel voor oogdruppels.

 • Overzicht bieden met weekdoos of baxterrol
  Is het lastig om het overzicht te houden over uw geneesmiddelen en vergeet u daardoor wel eens een pil? Met een weekdoos of een medicatierol (baxter-rol) is het veel makkelijker uw medicatie elke dag volgens voorschrift in te nemen.

 • Bezorgbericht of afhaalbericht
  Als u wilt weten wanneer uw medicatie bezorgd wordt, of wanneer uw medicatie klaar staat, geef ons dan uw e-mailadres door. U ontvangt dan een bericht zodra we uw bestelling hebben verwerkt.

 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP