U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Service Apotheek Oostermoer voor tweede keer op rij ‘de beste apotheek van Drenthe’!

 

Gieten - Voor het tweede achtereenvolgende jaar is Service Apotheek Oostermoer uitgeroepen tot beste apotheek van Drenthe. Alle apotheken in Nederland voeren doorlopend klanttevredenheidsonderzoeken uit, een verplichting van zorgverzekeraars. Omdat alle apotheken dit onderzoek uitvoeren ontstaat er vanzelf een ranglijst van goed en minder goed scorende apotheken. Onderzoeksbureau Opiness heeft deze resultaten verzameld en afgelopen week twaalf regio-awards uitgereikt aan de beste presterende apotheken per provincie. Service Apotheek Oostermoer in Gieten scoort in 2016 gemiddeld een 8,7!

Persoonlijke aandacht, maar wel snel
De klant van tegenwoordig verwacht een hoge servicegraad, online dienstverlening én dat alles snel gaat. Maar, ondanks een snelle afhandeling in de apotheek wil de klant niet als nummer behandeld worden. Ook persoonlijke aandacht speelt dan een belangrijke rol. De apotheker van 2016 wordt dus dubbel uitgedaagd: hij moet snel en persoonlijk tegelijkertijd zijn, wat bijna een contradictie lijkt. De 12 winnaars tonen aan dat het wel degelijk kan; geen lange wachttijd, goede zorg op maat en service met een glimlach. En dit is precies wat het team van Apotheek Oostermoer nastreeft!

Samen oplossingen zoeken
Apotheker Edgard Weening van Service Apotheek Oostermoer over het winnen van de Service Award: “Fantastisch dat we voor de tweede keer verkozen zijn tot de beste apotheek van Drenthe. Een mooiere waardering voor ons team kan je niet wensen. Natuurlijk kunnen we niet iedereen tevreden stellen, omdat zorgverzekeraars zo hun eigen beleid voeren waar wij ons aan te houden hebben. Ook zijn er steeds vaker geneesmiddelen (tijdelijk) niet leverbaar. Dit probleem lijkt eerder toe te nemen dan af te nemen. Maar, doordat wij samen met onze klanten en de arts altijd naar een oplossing zoeken en meedenken, komen we er vaak wel uit.”

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP