U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Belangrijke informatie: Coronavirus

Belangrijke informatie: Coronavirus

1. Samen zorgen we ervoor dat niet iedereen naar de apotheek hoeft te komen

Zoals in het hele land geldt: heeft u last van (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of kortademigheid, blijf binnen. Kom in dat geval ook NIET in de apotheek. Wij bieden u volop services om ervoor te zorgen dat u niet naar de apotheek hoeft te komen. Na overleg met de huisartsen in onze regio hebben we ook besloten de bestellingen van mensen van 70+ te bezorgen, om mogelijke blootstelling aan het virus te voorkomen.

Herhaalrecepten aanvragen kunt u vanuit huis doen, met de Service Apotheek-app:

Gebruik uw DigiD-account van de rijksoverheid om u te registreren. Let op: gebruik hiervoor de knop ‘registreren’ en niet ‘inloggen met DigiD’. Heeft u uw online persoonlijk dossier aangemaakt? Installeer vervolgens de Service Apotheek-app. U kunt dezelfde inloggegevens gebruiken in de app. Als u bij ons een online persoonlijk dossier heeft, geeft u eenvoudiger recepten door en bestelt u makkelijk medicijnen. Dan hoeft u daarvoor niet meer naar de apotheek te komen.

Let op: Medicatie herhalen kost meer tijd vanwege de corona maatregelen. Houdt u er rekening mee dat het een dag langer kan duren voordat uw medicatie klaar staat. Geef ons de tijd om op een goede manier uw aanvraag te verwerken. Geef uw e-mailadres door, zodat u een afhaal- of bezorgbericht ontvangt zodra uw bestelling klaar staat!

2. Komt u naar de apotheek, volg dan alstublieft onze voorschriften.

In de apotheek:

  • Houd gepaste afstand van de baliemedewerkers en bezoekers, ruim 1,5 meter.
  • Zijn er al 3 personen in de apotheek, wacht dan buiten of bij slecht weer in de gang om het risico op besmetting te verkleinen.
  • Leun niet op de balie en raak zo min mogelijk dingen aan.
  • Betaal het liefst contactloos met de pin of smartphone/-watch.

3. De maatregelen die wij zelf nemen in ons eigen handelen.

Wij hebben een aantal maatregelen genomen om besmetting te voorkomen en uw toegang tot medicijnen en zelfzorgproducten te kunnen blijven verzekeren.

  • Wij desinfecteren oppervlakten die veel worden aangeraakt regelmatig. Denk hierbij aan deurklinken, de pinautomaat, stoelen en balies.
  • Bezorgen van medicijnen: onze bezorgers houden een paar meter afstand bij het afleveren van medicijnen.
  • Wij overleggen zo veel mogelijk telefonisch met collega-zorgverleners, zoals huisartsen en medisch specialisten en leggen momenteel zo min mogelijk huisbezoeken af.

Hamsteren niet nodig

  • Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot medicijnen, dit geldt ook voor zelfzorgproducten zoals paracetamol en vitaminesupplementen. Daarom beperken wij de hoeveelheid die we per keer verkopen als dat nodig is.
  • Wij hanteren de normale aflevertermijnen en hoeveelheden van uw voorgeschreven medicijnen. Op dit moment is er geen noodzaak dat u een grotere voorraad van uw medicijnen in huis heeft.

Wij danken u voor uw begrip. Samen komen we er wel doorheen.

Apotheek Oostermoer

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:30 uur - 18:00 uur
di 08:30 uur - 18:00 uur
wo 08:30 uur - 18:00 uur
do 08:30 uur - 18:00 uur
vr 08:30 uur - 18:00 uur
za 12:00 uur - 13:00 uur
zo Gesloten

Lunchpauze tussen 12:30 uur en 13:30 uur

Uw apotheker(s)

Dhr. F.G. Derks

Dhr. F.G. Derks

BIG-nummer: 49057276517

Mevr. L.A. Burgler

Mevr. L.A. Burgler

BIG-nummer: 59925483917

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP