U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  Wij hebben geen vaste inloopspreekuur. U kunt iedere dag voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker(s) en assistenten.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Declaratie van geneesmiddelen
  Apotheek van Aken draagt zorg voor de declaratie van geneesmiddelen bij de zorgverzekeraar. Dit doen zij voor alle apotheken van de Apothekers Combinatie Veendam. Daarom staat er op uw declaratieoverzicht, die u van uw zorgverzekeraar ontvangt, de naam apotheek van Aken, ook wanneer u uw medicatie elders binnen de Apothekers Combinatie Veendam heeft gehaald. 

  Tot de Apothekers Combinatie Veendam behoren de apotheken: Wildervank, Sorghvliet, van Aken, Eppinga en Oosterbroek.

 • Cliëntenraad 
  Wij willen ons graag even aan u voorstellen.
  Sinds de vestiging van de Huisartsenpraktijk Noordbroek & Zuidbroek,  Apotheek Oosterbroek en  Fysiotherapie Menterwolde in de Rotonde, is het Cliënten Platform reeds actief.

  Het Cliënten Platform is een onafhankelijke organisatie van en voor cliënten. Het Platform geeft gevraagd en ongevraagd advies aan eerder genoemde instanties. Daarnaast wil het Platform een communicatiebrug vormen tussen de cliënten/patiënten van het gezondheidscentrum en de genoemde instanties. Om zodoende vanuit het cliëntenperspectief een bijdrage te leveren aan een permanente kwaliteitsverbetering van de zorg en de dienstverlening.

  Het Cliënten Platform kan en wil zich niet bemoeien, met eventuele kwesties over de inhoudelijke zorg. Maar wel met alle zaken daarom heen. Heeft u daarvoor suggesties of heeft u daarover vragen, dan kunt u in contact treden met ons via de brievenbus (met logo Cliënten Platform) bij de ingang van de Rotonde of via ons mailadres: clientenplatform@hotmail.nl.

  Indien u langs één van beide genoemde wegen aangeeft persoonlijk contact te willen of antwoord op uw vraag te verwachten, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Mits u uw naam en adresgegevens heeft vermeld.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP