U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Recept herhalen

 

Geef ons altijd uw email-adres en mobiele telefoonnummer. Zo kunnen wij u tijdig op de hoogte brengen of iets voor u klaarligt, of dat we het nog in behandeling hebben.

Als u langdurig medicijnen gebruikt, heeft u periodiek een nieuwe voorraad nodig. Dit kunt u telefonisch aanvragen, of langskomen in de apotheek.
Maar, wist u dat het aanvragen van herhaalrecepten nog gemakkelijker kan?

Online herhalen
Heeft u een persoonlijke pagina (account) op onze apotheekwebsite?
Dan vraagt u vanuit uw medicatieoverzicht gemakkelijk, snel en veilig herhaalrecepten aan nadat u bent ingelogd. 

De volgende middelen kunt u altijd online herhalen:

  • Medicijnen waar geen herhaalrecept voor nodig is, zoals de anticonceptiepil, insuline- en diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden).
  • Herhaalrecepten die u al in uw bezit heeft.
  • Zelfzorgproducten die u gebruikt en bij ons bekend zijn.

Wilt u een account aanmaken? Klik dan hier.

Herhalen via de app
Koppelt u uw account aan de Service Apotheek-app? Dan kunt u ook via de app eenvoudig recepten herhalen. U kunt de app ook gebruiken zonder account. Stuur dan een foto van uw recept of vraag een herhaalrecept aan met uw herhaalnummer. 

Herhaalservice
Dit is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt Wij zorgen in overleg met uw huisarts dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen.

Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan.

Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice? Neem dan contact met ons op.

De herhaaltelefoon
U kunt herhaalrecepten aanvragen via de herhaaltelefoon: 0117-440696.Elke werkdag tussen 9.00 en 10.30. Dit nummer kunt u bellen als u geen herhaling meer heeft.

Receptenbus
Receptenbus: in de wachtruimte staat een aanvraagbus. Hierin kan u uw lege doosjes mét etiket en/of uw herhalingen in deponeren.

Mailadres
Herhaalrecepten kunt u ook via de mailadres aanvragen:

Apotheek Oostburg: herhaalrecept@apotheekoostburg.nl
Apotheek Sluis herhaalrecept@apotheeksluis.nl 

Herhaalrecept invulformulier
U kunt gebruik maken van het (herhaal)recept formulier, indien u in het bezit bent van een (herhaal)recept . Het (herhaal)recept dient u bij ontvangst van de medicijnen in te leveren. Tevens kunt u via dit formulier herhalingen aanvragen voor de anticonceptiepil, insuline en diabetestestmateriaal en incontinentiemateriaal. Klik hier voor het formulier.

Afhalen bestelling
Medicatie besteld op een werkdag voor 17.30 uur, ligt 2 werkdagen later voor u klaar.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP