U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

Als service apotheek hebben wij service hoog in het vaandel en gaan wij elke dag aan de slag voor u. Wij willen zorgen dat u uw medicijnen op een veilige en juiste manier kan gebruiken. Dit doen we samen met bijvoorbeeld uw huisarts. Wij hebben oog voor uw persoonlijke situatie en helpen u graag met vragen over uw medicijnen.

Onze medewerkers volgen regelmatig cursussen zodat we altijd de juiste kennis in huis hebben om u goed van dienst te zijn. Daarnaast werken we hard om onze kwaliteit constant te verbeteren, hiervoor zijn we beloond met een HKZ-certificaat te vinden in onze wachtruimte. Heeft u nog tips voor ons? Laat alstublieft een reactie achter op onze website!

Ons team:

M.J.P. Kuiper  -   69027607417
G.H. van Abbema  -
09065578517

De apothekers van Apotheek Oldambtplein zijn BIG-geregistreerd en kunt u in het BIG-register vinden.

Apothekersassistenten: Agnes, Aly, Angela, Anky, Anneke, Bianca, Jose, Marianne, Melissa, Samanta, Susanne, Trea en Yvonne.
Apotheek medewerkers: Annemarijke, Casper, Han en Yvonne.
Bezorgers: Brenda, Eppe, Hommo, Joke, Peter en Roel.

Klik hier voor de tarievenlijst van 2020.

Naast dat wij uw medicijnen verstrekken, vinden wij het ook erg belangrijk dat u goed geadviseerd bent over uw gezondheid en uw geneesmiddelengebruik. Wij geven u onafhankelijk advies en geven voorlichting over uw medicijngebruik. Daarnaast krijgt u bij de eerste uitgifte van uw medicatie ook een folder mee met daarin kort uitleg over bijvoorbeeld de werking, bijwerkingen en wisselwerkingen.

Om u zo goed mogelijk te informeren over het gebruik van uw medicatie, kunt u via onderstaande links meer informatie vinden. U vindt hier meer informatie over medicijnen, bijsluiters, gezondheid en ziekte. Bij sommige medicatie hoort een specifieke manier van toediening. Hiervoor kunt u ook instructiefilmpjes bekijken over de juiste toepassing van uw medicatie. 

Daarnaast staan wij natuurlijk altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Dit kan bij ons in de apotheek, maar ook telefonisch of per e-mail!

Gezondheid en ziekte: https://www.thuisarts.nl/
Medicijnen: https://www.apotheek.nl/medicijnen
Bijsluiters: https://www.apotheekkennisbank.nl/geneesmiddelen/bijsluiters/zoeken
Instructiefilmpjes: https://www.apotheek.nl/instructies
Uitleg in gebarentaal: https://www.apotheek.nl/kunt-u-dat-even-uitleggen/ervaringen

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP