U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Onze apotheek

 
Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van medicijnen en het begeleiden van het gebruik ervan. Ook voor zelfzorgmedicijnen, medische hulpmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Filosofie
Op 1 december 1984 opende Apotheek Nootdorp haar eerste vestiging. Nootdorp vormde toen nog een dorpskern in een landelijke gebied. Sindsdien is het aantal inwoners gestaag toegenomen en is het landelijke karakter van Nootdorp goeddeels verdwenen. 

Hoewel de apotheek deze ontwikkeling heeft gevolgd en in de apotheek het nodige is veranderd, is de zorg voor een optimale dienstverlening altijd gebleven. De waardevolle kenmerken uit de begintijd, zoals een goed contact met de bezoekers van de apotheek, waarbij ruimte is voor persoonlijke aandacht, zijn nog steeds aanwezig. Dit menselijke aspect heeft de medewerkers van de apotheek in al die jaren gestimuleerd en geënthousiasmeerd, en zal dit hopelijk nog vele jaren blijven doen. 

Sinds 1996 voert Apotheek Nootdorp het predikaat ‘Service Apotheek’. Hierin staat de voortdurende verbetering van de dagelijkse farmaceutische zorg aan de patiënt centraal. Dit betekent onder meer dat de apotheek zich vrijwillig onderwerpt aan kwaliteitscontroles die niet alleen betrekking hebben op de vakbekwaamheid, maar ook op de servicegerichtheid van de medewerkers. 

Apotheker:
Dhr. P.T. Pham

Service Apotheek Nootdorp

 

  

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP