U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Leef!

Leef! is het gratis magazine van Service Apotheek. Vier keer per jaar ligt er in uw Service Apotheek een nieuw nummer van dit inspirerende magazine voor u klaar. Met openhartige interviews met bekende en onbekende Nederlanders. Antwoord op uw medische vragen. Heldere, eerlijke informatie over gezondheid en geneesmiddelengebruik. Kans op gratis boeken, gadgets en onvergetelijke uitstapjes. Een puzzel waarmee u leuke prijzen kunt winnen, tips en nog veel meer….

Nieuwsgierig? Ga naar uw Service Apotheek voor het nieuwste nummer. Of lees Leef! magazine online

Directeur van het Diabetes Fonds Hanneke Dessing

Ons streven: genezing van diabetes type 1 en een gezonde omgeving voor iedereen

Het Diabetes Fonds bestaat 40 jaar. Reden voor een feestje? Zeker niet.  Het aantal mensen met diabetes is in de afgelopen twintig jaar flink gestegen. Lees het interview met Hanneke Dessing, directeur van het Diabetes Fonds: “Wij zijn hierdoor extra gemotiveerd en doen er alles aan om tot een oplossing te komen voor diabetes.”

Archief Leef!


Bent u op zoek naar een vorige uitgave van Leef! magazine? De laatste edities hebben wij voor u op een rijtje gezet! Zo kunt u online alle artikelen nog eens rustig nalezen. Klik hier.

Leef! Voordeelcheques

Profiteren van aantrekkelijke kortingen?

Gebruik de voordeelcheques uit Leef! 98 of print ze hier.

U krijgt o.a. korting op SAM Magnesium, Vichy, Eucerin, SAM Bloeddrukmeter, CurcuDyn, SAM Lipconditioner stick.

Thema pillen

‘APK-keuring’ voor uw medicijngebruik

Apotheker René van der Wardt, Service Apotheek J.H. van Waert: “Bent u wat ouder of lijdt u aan een chronische ziekte? De kans is groot dat u dagelijks verschillende pillen slikt. Uw apotheker en huisarts houden in de gaten of de medicijnen goed samengaan. Een belangrijke taak. Zo voorkomen we bijvoorbeeld dat u last krijgt van bijwerkingen. Ieder jaar houden we van onze patiënten alle medicijnen tegen het licht. Dit doen we achter de schermen of we nodigen de mensen uit voor een medicatiebeoordeling in de apotheek. Zie het maar als een apk-keuring voor uw medicijngebruik! Twijfels of vragen? Loop gerust binnen bij uw Service Apotheek of maak een afspraak voor een medicatiebeoordeling.”

Bas van de Goor

Achter de geraniums met diabetes? Zeker niet!

Bas van de Goor behoort tot de meest succesvolle volleyballers ooit. Hij won met zijn team maar liefst drie keer de Champions League en behaalde goud tijdens de Olympische Spelen van 1996. Ook toen Bas diabetes type 1 kreeg, bleef hij op hoog niveau volleyballen. Tegenwoordig is hij directeur van de Bas van de Goor Foundation. Zijn doel? Mensen met diabetes ondersteunen en stimuleren bij het sporten en bewegen. Lees het interview!

Prijswinnaars

In iedere Leef! maakt u kans op leuke prijzen; van boeken en gadgets tot vrijkaartjes voor onvergetelijke uitstapjes. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Puzzel

Puzzel mee voor het goede doel. In 2018 gaat de meeropbrengst van de vier puzzels naar het stichting Geluk en Vrijheid. Klik hier voor de puzzel.

Actie Leef! Magazine

Als trouwe lezer van Leef! magazine profiteert u van acties die speciaal voor u zijn samengesteld. In deze editie maakt u kans op gratis kaartjes voor de Nationale Gezondheidsbeurs! Kans maken?  Klik hier.

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2018 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP