U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Reisadvies formulier

 

Plannen om naar het buitenland te gaan? Uw apotheek helpt u graag om goed voorbereid op reis te gaan en te voorkomen dat u tijdens uw vakantie geveld wordt door een of andere ziekte. We kunnen u een reisadvies tegen een scherp tarief aanbieden waardoor we goedkoper zijn dan de GGD’s. Onze speciaal opgeleide apotheker adviseert u graag over de vaccinaties die u nodig hebt en over infectieziekten als malaria, hepatitis of reizigersdiarree. Vraag het reisadvies bij voorkeur minimaal zes weken voor vertrek aan. Daarbij is het voor ons van belang te weten wat uw precieze bestemming en verblijfsduur zijn. Aan de hand hiervan geven we u een persoonlijk advies over uw reisapotheek en tips om ziekte in het buitenland te voorkomen. De recepten regelen wij voor u bij uw huisarts in Nistelrode of Heesch, die hoeft u dus zelf niet te regelen. Goede reis!

Als het niet lukt om onderstaand formulier online in te vullen, dan kunt u dit formulier downloaden of kunt u naar de apotheek komen om het formulier in te vullen.

NB: Indien u na ons advies besluit om de vaccinaties of malariatabletten niet af te nemen, zijn wij genoodzaakt € 15 per persoon in rekening te brengen.

Klik hier om naar het formulier te gaan
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP